Дават отсрочка на Ясен Петров до мача с Локо Сф

Шефовете на Левски решиха да дадат нов шанс на старши треньора Ясен Петров. Вчера е имало среща между собственика на "сините" Тодор Батков и спортния директор Георги Иванов, на която двамата обсъждали бъдещето на отбора.

Обратно в новината

Коментари - Дават отсрочка на Ясен Петров до мача с Локо Сф | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясене както и да ги редиш по терена то добичето гледа тъпо лошото е че чужденците и те прихванаха луда крава та по добре върви в някой друг там ше те оценят по достойно

Ясен ПетрОFF е ясно, че ще го гонят, въпросът е кога. Ами Гонзо той не е ли гонене?

Не е виновен треньора, че са решили с игра да печелят мачовете си, пък то не се получава. Такъв батак е целия роден футбол, че незнам да се радвам ли или не, когато любимият ми падне, но мача е бил честен.

Много е стресиращ такъв ултиматум. Показва и културата на авторите. Не можеш да кажещ на един студент: Ако не изкараш 6 на следващия изпит, те гоня от квартирата, примерно. Та "Пловдивският Джанини " не е машина. Всичко може да стане на терена. Хора са това. По-правилно е да се даде срок от един месец, например, в който да се поставят изисквания и цели за постигане от треньора и футболистите. Да не забравяме футболистите ,защото и те могат да провалят треньора.

или просто няма кого да назначат тоя път за треньор, затова не го гонят