Ще кандидатстваме за домакинство на Евро 2020

България и Румъния ще издигнат обща кандидатура за домакинството на Европейското първенство по футбол през 2020 година. Toва обяви президентът на БФС Борислав Михайлов при пристигането си на летище София, съобщи Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Ще кандидатстваме за домакинство на Евро 2020 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

No comment

Тоя е луд.Ние нямаме футбол ,той европейско ще прави.Няма стадиони,няма футболисти .Може да направим европейско по чалга с участието на псевдо футболистите.

че тя България до тогава ще е няма бееееееееее.

ех перуко некадърна. кандидатстваите по добре за купата на африка - по ше ви оди

...а един мармот завива шоколад! Пери айде намали малко тревата, като за начало! Иди после малко Мима да те олаби, хвърли след това един гьобек с Петя и ще ти мине, вервай ми!

Това е единственият начин да се класираме за европейско парвенство

да се смея ли или да плача?

Перуката пак е пиян. Той алкохола не прощава както го каза Чарли от двама мъже и половина някой хора не трябва да пият защото просто немогат да си позволят да загубят мозъчни клетки.

хвърляне пари на вятъра!но нали не са лично техни!

Супер!!!Имаме стадиони като слънце-Локо Сф,армията,даже и Васил Левски е супер!

Ха, ха, ха...

хахаха, плешив боклук, на картофената нива в ботунец ли ще е откриването? а финала може би на терена в микре. нещастници, съсипаха и футбола от лакомия и идиотизъм

Мухахахааааа изсмя се графа на развален испански!:)))) Този май не е в час тотално!!! Какво европейско,кви 5 лева...Май се е взел наистина насериозно :)))

Къде е акцентът, Драги журналисти? Водещата новина е, че БГ и Румъния ще кандидатстват за Евро 2020, а в статията ми пише Боби как оценявал избора му .... не ме интересува, интересува ме ще се кандидатираме ли за Евро 2020, какви усилия ще се положат за това не толкова трудно домакинство, или отново ще останем "изненадани" както при избора на домакин за зимната олимпиада 2014г?!

Ти луд ли си бе перчем. Щял да лобира, да се кандидатира ... Там си за да лапаш подкупи, осигурени ти от Платини като отплата за свирките които толкова дълго време му въртя -)

а стига бе. и къде ще ги играем мачовете като имаме само 3/4 стадион

И на кой стадион ще се играе ивропйското?