Данчев разкри подробности за бъдещето на Бербатов

Мениджърът на Димитър Бербатов – Емил Данчев, даде ексклузивно интервю за Гонг, в което говори за бъдещето на звездата на Манчестър Юнайтед.

Обратно в новината

Коментари - Данчев разкри подробности за бъдещето на Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иначе казано - нацяло са свалили гащите пред Съра и Юнайтед. Да, става дума за велик мениджър и още по-велик клуб, но загубата на лично достойнство никиога и от никого не е оценявана добре. По скоро, оценявана е "по достойнство" - с пренебрежително отношение. Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го стори.

Ние си го прибираме.Стига е шетъл по света.Само Пирин и Бербатов.

Митко махаи се от тоя Манчестър. Отиди някъде където ще те оценят!

Манекена да се връща в чорбата.И без това никой не го иска, а пък тук Митьо гърнето може и 2-3 хиляди лева да му даде заплата.

Абе всички Вие журналисти и фенове не разбрахте ли, че сър Алекс Ф. е разделил отбора на два - три състава и Бербатов е в състава за шампионата на Англия, ще го пусне или срещу Арсенал или срещу Челси, както и в другите три мача.Ако се справи добре не само ще вземат титлата, но и най-вероятно ще играе с Руни на върха на атаката на финала за Шампинкса лига. Може да влезе през второто полувреме за да е свеж и в последните минути да бият Барселона.

Точно така,... Барба ще реши финала този път.

Абе тоя Томислав ли как се казваше, още ли го слуша някой?????Аз мислех, че са го пенсионирали

за всички които са писали до сега само едно негодноци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Давай Бербо! Остави хейтърите да си злобеят и си играй твоята игра!

ква игра бе тоя не марда от скамеиката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тоя май си верва

Пожелавам на Бербатов да вкара поне 25 гола и да натрие носовете на тъпите бобита...

от съблекалнята ли? или от трибуните щот вече и до съблекалнята трудно го пускат..

Тоя лаком гъз Данчев само преди няколко дни тръбеше че всичко е в ред и куклата Барби да бъде спокоен.Сега запя друга песен.И двамата в Доростол Силистра!!!!

QTEK

ей - няма да обиждаш Доростол! барби да ходи в дарбекир!

Като не го искате и в Силистра при мама на село!!!

А бе ти да не си Томето-тъпото дето ходи с бейзболна палка по улиците... на него Данчев 5 пъти му казва че няма преговори и няма продажби я той руча ли руча... А ти пък от къде извади извода че преди говорил едно сега друго...То е само едно - Няма продажба или неможеш да четеш или си Тъпо Подуенско..... То дарик е близо до моста Томето още по близо...

СЕГА ПАК ВЛИЗА В ЕТАПА НА КОНТУЗИИТЕ КАКТО БЕШЕ В ТОТНЪМ ЩЕ СЕ ЛИГАВИ 2..3 МЕСЕЦА НО ТОЗИ ПЪТ НОМЕРАТА МУ НЯМА ДА МИНАТ