Бербатов е възстановен за дербито с Арсенал

Българският нападател Димитър Бербатов е възстановен и попадна в групата на Манчестър Юнайтед за гостуването на Арсенал в мача от Висшата лига в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов е възстановен за дербито с Арсенал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

първа пеика втори коловоз

Усещам как Берба ще избухне тази неделя и ще наказва предалите се артилеристи.

"Бербатов е възстановен за дербито с Арсенал" от треньорската контузия и ще седне на пейката да я изтърка за последно !

Ще го оставят пак сам в атаката, трябва Руни да му помага, вижда се че като няма подкрепа една птичка пролет не прави и как ще дава почивка в един от най-важните мачове на сезона този дядка е искрейзал.

Залагам на Бербо.На Р и Ч вече им хванаха цаката във висшата лига,а именно-никой не ги пази,те сами се пазят гол да не вкарат,защото могат да обидят противника.Особено Германците!Ами след месец идват ония от Барцелона.Меси предупреди че приема само писмени молби,защо Р лошо се е издънил преди да го вземат в Барса и затова още търка корема на жена му в джакузито.

пак ще зяпа от пейкатааааа

Късмет дано има и за пореден път запълни устите на разните плювалници. Ще е готино в някой мач сър Алекс да ги пусне и 3-мата нападатели, да правят защитата разногледа. Да те полазят от 3 страни Берба, Рууни и Хернандес ... ммм, ще е забавно

значи ще го видим на любимото му място...

време е не само вие, но и вие да се научите как се спелуват имената на английските отбори - Блякпул би могъл да е Блакпуул или Блекпуул ... но БлЯкпул ... толкова ли е сложно не мога да разбера ... да не говорим за Ню КЯсъл ... ужас ... вместо да ми плетете спортни интриги се научете да произнасяте правилно имената на отборите поне ... да не говорим за имената на футболистите ... там положението е просто отчайващо ... звъннете един телефон на колега от англия или съответната държава и ги питайте ... какво толкова сложно има

Еми айде като въведат в българския звукът (звукът между а и e в думата black напр.) и ще има правилно изписване. Няма пълно съответствие между звуковете в езиците. Що не протестираш, че се пише Лондон? Никой англичанин не казва Лондон ами /lndn/ - това как ще го напишеш на български? Намери и ти за какво да се хванеш в кривия ти петък ...

не се произнася "лндн", а "лъндън", за справка: link link и няма грижи това да се изписва на български, както се вижда, друг е въпроса, че не знам защо "ъ"-тата в тоя случай на български са станали "о"-та.

Джордитата(местните) името на техният град и отбор си го произнасят точно така -Нюкясл.

Приятелю, Blackpool спокойно може да е Блякпул, Блекпул или Блакбул. В 3 съседни лондонски квартала ще го чуеш по 3 различни начина от кореняците англичани :) черните малко по-друг ще измислят от посочените :)