Реднап замеси и България след загубата от Челси

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви, че причината за загубата на неговия тим от Челси (1:2) в мача от 35-я кръг на Премиършип, са неправилните съдийски решения.

Обратно в новината

Коментари - Реднап замеси и България след загубата от Челси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ицата стои4ков

Какво да кажем за 94-та на полуфинал България - Италия и несвирена дузпа в наша полза?!

Според допълнението , англ. треньор заблуждава с резултата, но треньори и футболисти си говорят каквото си пожелаят

Не въвеждат такива технологии, за да могат да си въртят далаверките и купаването на мачовете!

Точно пък за 1996-та да не се изказва неподготвен, защото точно в първия мач от групата (Испания - България, завършил 1:1) имаше непризнат редовен гол на Х.Стоичков заради измеслена засада. Който не вярва да потърси записи в интернет и ще се увери - тогава България щеше да се класира за четвъртфиналите и да играе с Англия ако беше признат и гола на Стоичков и гола на румънците.

да точно така беше...и срещу румънците не 0:0,а 1:0 си остана резултата,реднап да си спомни по добре

Точно, ние трябваше да бием испанците, а с румънците равен, ако имаше технологии.

Не се чуди, Хари, всичко е за пари...Как иначе ще подпират "големите" отбори?!

Преди доста години трябваше да се внедрят технологии и то двойно осигуряване. Първото, както е при хокея, топката, голлинията, вратата имат датчици, второто е видеоповторението, което се гледа на дисплея на китката на съдията или съдиите. Може също така в обувките и корите на играчите да има датчици, които отчитат всяко съприкосновение с топката преди да има съприкосновение с противников играч т.е, с краката на играчите. За засадите също може да се направи безконтактна мрежа на игрището, която отчита положението на играчите и топката на игрището във всеки един момента на играта. Всички играчи трябва да играят с олекотени предпазни каски, чорапогащи и фанелки, които са прилепнали по тялото и не позволяват играч да зъдържа своят противник. Същевременно те ще предпазват от контузии. От голяма полза ще са тези екипи и технологии за здравето на играчите, за самата игра и за зрителите също.

Може и да си прав, но тогава това няма да е футбол, а някакъв нов спорт.

както вс.англичани и този грознирк мрази вс.булгарско! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хари, моите уважения, но отборът ти падна жертва на поръчката Сър-ът да не стане шампион за 19-ти път. Догодина отново ще пробвате, друже...

Така е. Тогава реалните резултати в групата трябваше да са 1:1 с Румъния и 2:1 срещу Испания, ама...е на!

Ееее Хари Харчо, защо изгони Тоди след като ти изведе отбора в Премиър Лийг? Е за тва сега ше си търпиш неуспехите!

Кой кой изготил и кой влизал във висшата лига? Я пробвай пак. То едни "неуспехи" реди Хари мани-мати. И е прав, за Румъния наистина имаше гол.