Разкриха кой върти черното тото у нас

Бивш национал и двама активисти на Командира са въртели черното тото, което бе разбито миналата седмица при спецакция на ГДБОП, съобщи "Меридиан Мач", позовавайки се на източници от разследването.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха кой върти черното тото у нас | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ГЛЕДАЙТЕ БЪЛГАРСКИ МАЧОВЕ .

а това са от новите лица в партията на костов-само преди ден изскочиха с грамкия лозунг нови лица ново дсб сякаш господ беше докоснал партията упрощаваики всичките и грехове- явно и новите са като и старите иване

Ами с две думи- поредната мутренска история в родната ни татковина! Няма да питам, дали ще има правосъдие за тия гадове, защото не вярвам, те да са първите!

Да видим прословутите ни съдии и прокурори какво ще скалъпят пак в "борбата си за истината" ?

Имам познати, които само с това се издържат месечно, залагат в чужди сайтове, но с по малко пари да не бият на очи...определено схемата е много добра!

СХЕМАТА Е ДЕЙСТВАЛА ОТДАВНА.КАК ЧОРБЕТАТА СЕ ПРОВАЛИХА В МЕЗДРА С НАХЛУВАНЕТО НА ПУБЛИКА!!

"Схемата действала от началото на годината.." тия измекяри са се опитали да влязат в териториите на някой голям играч и ги...."разкриха"....СМЕХ!!

Сега ще изкарат Костов виновен и за черното тото. Каквато и беля да стане в тая държава, все Костов го изкарват виновен. Ама това, че тя отдавна се упвавлява от други няма значение. Комунистите още ги е страх от него.

За всичко, и това също, е виновен не Костов, а тройната коалиция! Нали с това ще запомним настоящото управление! Ха,ха....

Не.Не е Костов,не е и тройната коалиция,а "Боко-тиквата".Нали сега това е най-най-модерно

И сега какво? Проточващо се с години следствие и дело и като за финал-"справедливо по Български" наказание - условна присъда без право на завишаването и!!! Абе в стил "Марковски", "Велчев" или нещо от сорта. Почтени българи, бягайте възможно най-далече от България, докато не ви се е случило фаталното! Все някой ще ви "излежи" с условна присъда-любимата на обидчивите ни и некорумпирани магистрати, при особено тежки случаи на посегателство над живота на личността.

нещо не виждам името на Боримиров никъде, странно а?

А за кого ли е женен Боримиров.Гъркиня някаква не беше ли?????Със странно позната фамилия!!!

Георги Баааачев като национал беше слаб, а сега и черно тото

...По твоята логика в БСП само убийци, а в Герб -мутри.

Не ГЕРБ са тъпи милиционири, а БСП са си престъпници!!!!!!!!!

Още веднаж се потвърждава,че в ДСБ на И.Костов са само и единствено екскомунисти,крадци и мошеници!

по-добре хиперинфлация по-добре да ни изгонят от ЕС по-добре бедност Всичко е по-добре от Костов на власт Не е важно как живеем, важното е че Костов е лош

стоилее,и преди 20 г. си беше отрепка .гледам с нищо не си се променил.даже по-зле ставаш.ти не беше ли с червено минало ,какво правиш в ДСБ?????

И ко шъ ги праим ся.....