Рууни: Чичарито може да реши мача на Уембли

Нападателят на Манчестър Юнайтед е сигурен, че съотборникът му Хавиер Ернандес-Чичарито ще вкара гола, с който "червените дяволи" ще спечелят Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - Рууни: Чичарито може да реши мача на Уембли | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До голяма степен, това че Бербатов е на резервната скамейка се дължи на Рууни. В началото отношенията им бяха прекрасни и няма да забравя, как Рууни се радваше на головете на Бербатов, а в един момемнт престана да го поздравява толкова ентусиазирано. А Фъргюсън се съобразява с неговото мнение.

не съм фен на сърчето пияницата щотландски но пред циркаджийте от барцилона,предпочитам юнаитед дано нащо момче играе и вкара чичерито е хартиен тигър

МЕСИИИИИИИИИ ! И БЕРБАТОВ, но понеже отново ще търка пейката - загуба за МЮ

Струва ми се,че Руни фаворизира отделни играчи за да изкочи от сянката на(до скоро)по-добър от него.Бербатов ще реши мача.

По вероятно бичето Руни се готви да накисне мексиканския Мишев ,( Имаше такъв футболист в Славия , който чакаше на гюме на дузпата), ако манчестерци загубят , като направи пиндъка отговорен за победата ...или по - скоро ,за загубата.

Пияндето Рууни просто се изцепи.Тоя хулиган лъже като дърта циганка от С толипиново.Точно вторият полусезон МЮ се предстваи по-слабо от първия.През есента нямаше Нито Рууни нито набожната девойка Чичерита и МЮ се измъкна в края на ноември на първо място.Сега чудващо защо всички подмазвачи тъка лъжат.Като поигра Чичерита се видя че по ефективност отскочи много след Димитър.При тоя показател използвам от професионалните футболисти Димитър е на 10 място,Момата е на 99 място а "е..чат"Рууни на 370 място.Само колко пари се похарчиха по света за медийната кампания на пияндето(Руни още малко влиза във форма,Рууни е вече доведен във форма от въстановителният център на "Найки" в Америка".В България дупедавците журналисти виждаха че не го бива обаче обявяха че играе страхотно.Сега пак някой търтей се мъчи да ни врътне главите.Последните три мача и двамата влюбени Мерзавци играха като търтей твърдо слабо.Добре че още Фърги ги тренира на заучени комбинации и к..венски номера-като шотлански хитрости за гол в първата минута и т.н..

АКО РУНИ КАТО ПИЯНДЕ И ШРЕК Е МОТОРА НА ОТБОРА ЛИДЕРА И ЕКСТРА КЛАСА ИГРАЧ, ТО МОМАТА- БАРИТУТУРУТКОВ ЗАСЛУЖЕНО Е ИЗВЪН ОТБОРА. лА*нар си си е бербатката и такъв ще го запомнят!

скарфейс ти да мълчиш,няма фен на сити който да разбира от футбол вие всички разбирате от сокър

Нормални закачки и самонахъсвания преди мач. Добре че всичко се решава на терена!

ЧИКИЯрито ще вкара гол на Барса на Пу...н ден.

Шрек и Чичи ще се въртят като в небрано лозе,наблюдавайте съдията!!!

и-и...., изненадващо Чича на загрявката получава треньорска контузия, Барса са изненадани а докато се освестят Митака прави пореден хеттрик.Съра на пресконференцията след мача е сдържано самодоволен и снисходително хвали преметнатите барселонци.....(Меси продължава да си се хили щото е малък малоумник) :D

SH

Сигурно Фърги е луд (според тебе) и ще се лиши от нападател, който тропосва противниковото наказателно поле и прави защитата им да изглежда пияна и ще "разчита" на "техничния охлюв" ДБ да "атакува" назад...*)...

Що трябва да е луд?Вярно е че Чича тропосва, ама тоя статистически показател е по-маловажен от головата ефективност - само да си припомним мачовете с Блякбърн :Берба-5,Чича-0 .И е вярно че Берба атакува назад,обаче пак е златна обувка ,хем с 5 дузпи пасив.И е вярно също че защитата която играе срещу Чича е като пияна - По скоро е опиянена от нежна радост ,че са и пуснали детенце да не скучаят и да се забавляват .

ръни !!!!!!! пак големи хвалби!!! да не е влиъбен??????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.