Фъргюсън: Къса ми се сърцето, че оставям Бербатов извън групата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед коментира минути преди финала на Шампионската лига между Барселона и неговия тим на стадион "Уембли", че изключването на Димитър Бербатов от групата за мача е било изключително трудно решение за него:

Обратно в новината

Коментари - Фъргюсън: Къса ми се сърцето, че оставям Бербатов извън групата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм фен на Барбука, даже напротив, но не смятам, че заслужава подобно отношение! Изкара им много важни победи- срещу Ливърпул, срещу Болтън, отново срещу Пуул за купата и т.н., а за награда- безплатен билет за финала на ШЛ! Късало му се било сърцето... Барса пък му накъсаха дупарата алкохолизирана, шотландска!

Пради мача с челси казах, че ако не играе нани, Ман печелят. С Барса го пуснаха и още на първата минута от неговото участие-ГОЛ?! Той играе много самосиндикално, и този пътк се изтъпани да вкара гола, ама топката мина покрай мпежата. А Ернандес- стои само в засада. Фъргюсън следва да ги освободи двамата играчи, нищо не правят.

ЛИЦЕМЕР

хахаха хахаха хахахаахха ахахаха Бербатов ако остане в юнайтед е луд

Циник и мръсник.Бербатов е за първият отбор.Долен шотландец.Мите бегей от този нечистоплътен човек.

митко ,махай се от МЮ ! Това си е жива подигравка да е извън групата за мача. Че Оуен да не е по-добър или в по-добра форма? От МЮ играха само Руни и Ван дер Сар ,другите гледаха отблизо една страхотна Барса!

ДЪРТ СМОТАНЯК! ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗКАРА ТОЯ БОКЛУК!

Великият Стратег Сър и прочие АФ си вкара автогол като пренебрегна наш Берба. Щеше да има (ако не друго) поне един умен и мислещ конструктивно нападател, който да обедини и интифоса хаотично тичащият чича-ритко и прочие тандем. Добре, че и великолепните барсалиновци трудно оцелваха вратата, но и това им стигна. саар завърши кариерата си с три дупки в млежата, а можеха да са и повече. Кот`било - било... Амин!

А бе, как ми взе думите от устата!

Смешник си Алекс.Бербатов те направи шампион,а ти да не го пуснеш???Голмайстора не е в играта.Ти си Шотландски БОКЛУК!

скъса ти се сърцето, а??? пък по едно време се залута да видиш къде е Бербатов по пейките зад теб нали??? Беше забравил, че си го оставил зад борда! Това много скъпо ти струва сър алекс!

Ами Съра действително го цени много. Извън групата означава, че няма да е виновен за загубата. А иначе Съра много добре усеща къде го стяга чепика - без средна линия Барса няма как да буде победена. А е очаквал с Руни и Испанчето да успее да ги излъже един път. Сметки без кръчмаря. А ако Бербо беше играл, резултатът щеше да е същият, само че щяха сега да си имат изтривалка за провала. Бербатов е за отбори от рода на Валенсия или Тотнъм, където има таран "тежък" тип и добри плеймейкъри, които да му дават удобни топки за гол. Явно това е краят на Бербо в МЮ. Или на Съра....Но нали са в Англия, там дебелите глави се представят като традиция, ако са английски (или от Острова).

Не разбрахте ли че има нещо друго, за да остави голмайстора извън групата. Или ще го продава или не знам, кой е по заслужил от Бербо да е на финала - това е голямо неуважение едва ли Митко ще стигне на друг финал в кариерата си жалко наистина.

Да ти се къса, смотаняко!С малко те биха!

Еми сам си го причиняваш, човек ... сега кеф ли ти е като игра с 10 човека и едно врабче :) чикчирик

хахахахахахахаха оооххх скъсах се от смях браво ман :))

поне не го пусна последните 10 минути да се оправдават с него.

абе тапак,ти не разбра ли че без берба сте пални каруцари. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

добреч дупката барби не игра поне 2 автогола щеше да си набута..

ти гледай докато плюеш злобно, да не влезе нещо в някоя друга дупка

Има защо да ти се къса сърцето, сър Алекс, има защо!

Хак да са ти Плююни и Тичарито!!!

Сър-а пак обърка тактиката!?

Старшна стратегия!? Куко!

Лицемер!

да оставиш гол майстора на Англия извън групата и да оставиш титуляр едно хлапе, което не знае къде се намира .../всяка втора атака на отбора е провалена, заради негова засада./..буди пълно изумление, но както се казва възрастта не прощава никому! За Манчестър съм, но сега искам Меси да ги развинти!!!

Аз съм фен на юнайтед.но тази вечер съм за БАРСА.

фарги,бягаи нягаде да се закопаш шотланска свинио *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Берба, купи на съра един тир с дъвки идеал.

jezoff

Юнайтед каброн! Барсселона кампеон!

jezoff

Не мога да повярвам, че това е истина! Убеден съм, че е преднамерено и целенасочено. Просто не може да ме убедят вече, че няма лично отношение. Много ми падна в очите шотландчето и ще сложа кръст за себе си на и без това нещастното му отборче. Да си сЪР не значи, че не може да се изложиш... Човекът, който му извади сезона, заедно с Нани, когато чеп за зеле не ставаше от другите му "звезди" няма да участва във финала... Фъргюсън систематично им уби формата в рамките на 2 месеца. Има нещо гнило в това и съвсем скоро ще разберем...

Абсолютно прав!

Напълно съм съгласен с теб.

Напълно съгласен.

Абе защо тия бербафенове са толкова невъзпитани!?

И кой го казва?

да му се скъса г..а дано

сега вече съм за барселона,мамка му на фърги!!!!!

Фъргюсън е една голяма издънка. Заради остарелите му тактически постановки и виждания прецаква бъдещето на много от футболистите. След този финал просто ми падна в очите. Половината футболен свят очакваше да види Бербатов су Меси, но съра се усра - меко казано. Най- хубавото нещо е че Меси е играч на Барса, а не на Манчестер, защото ако беше от екипа на Юнайтед сигурно щеше да е резерва или изван групата.