Стоичков: Не може Бербатов да е резерва

Легендата на Барселона и българския футбол – Христо Стоичков, присъства на детския турнир за Купа "LIDL", където неговият Чавдар (Етрополе) спечели бронзовите медали.

Обратно в новината

Коментари - Стоичков: Не може Бербатов да е резерва | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може, може! Все пак в този цикъл на надпреварата за участие на европейско първенство България и Англия са съперници! Защо да не се посегне на един от основните български футболисти, който същевременно си "изкарва хляба" в Англия? Ще му попречим в изявите, ще го критикуваме за щяло и нещяло. Целта е да пречупим духът им! дА ГИ УНИЖИМ! Все пак целта оправдава средствата! Спомното си какво се случи на Лечков след мача с Германия на световното първенство 1994 г. Сега това се случва преди българите да бъдат "изтървани"да отидат на европейското и да поднесат пак някоя изненада!

Може може. Щом един играч играе за пари като наемник , това е бизнес, стока могат да го продадат и на Локо-Мездра, нали го знаеш това.

на локо мездра може да дадат майка ти да събира парите на кенефа, а на локото бюджета може и да стигне да си купят като на бербата джипа втора ръка

Тоя,с каквото се е захванал да прави,все се е провалял. Щял да се предлага за треньор в ЮАР.Ами нали от там го изритаха като мръсно коте,заради изцепките му!

Всичко може!

Може Ицо, може.... Ти изяждаше тревата на терена и правеше успешна кариера. Тебе те уважават и сега по цял свят. И хъса ти не е свършил. А пък спечелините парите са друга бира..................