В Сърбия се подиграха гадно с Иван Иванов

Сръбският вестник "Курир" се изгаври с българския национал Иван Иванов. В електронното си издание медията публикува статия със заглавие: "Партизан привлече гей?".

Обратно в новината

Коментари - В Сърбия се подиграха гадно с Иван Иванов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те и затова барби много не го искат що си е обикновен педеаст

Заповядайте днес на гей парада в София от 16 часа започва на НДК -Моста на влюбените. Ще има много гейове и лесбийки. СОФИЯ ПРАЙД 2011

Сърбия, да не е някоя цивилизована държава я!

Е то е ясно,че е гей,щом е юноша на ЦСКА, какъв да е?!

ясно е че си тъп, щом си фен на левски какъв да си :)

Ами то аз мога да кажа, че и ти си гей независимо дали си бил нечий юноша.

SH

Дали е гей или не, няма никакво значение... Факт е обаче, че обича да начукват голове във вратите на отборите в които "играе"!!!... А когато противниците не успяват, си ги начуква той!!! Може би затова се шегуват с него в Сърбия, че гей...*)...

Балканската простотия не прощава...

Не е гей бе хора. Приятелката му се казва Надежда и е модел.

А и да е гей, какво? Мен не ме интересува личния живот на хората. Всеки има право да бъде такъв какъвто иска.

А и в крайна сметка той ще играе футбол, не е отишъл в Партизан на гей-парад. Това е важното - да може да играе футбол не само за клубния, а и за нац. отбор.

Ей, не стига, че цял Български народ НЕ РАЗБРА, че на въпросната снимка НЕ Е Иванов, че сега и тия "м*рди" го оплюват. После защо са съсипани футболистите и защо напускат националния...

Олеле мале и се мислите за много умни е браво,вие освен да се подигравате друго можете ли...а тия от вестника що вместо "Курир" не го нарекат "К*ц"....леле разбирачи погледнете се...просто жалко!

Аааахахахах, коментарите ви само са поредно доказателство, че по-прости от футболните фенове няма!

А ти какво търсиш точно тук тогава? Тук е спортният сектор. Ходи си коментирай Бойко и Станишев.

И да е п... кво от тва? Или неможеш да си здържиш синята простотия?

Mи така е, като имаме най-смешния национален отбор на планетата ще ни се подиграват навсякъде. Те хората са казали, бий, за да те уважават.

Те почти същите простотии ги писаха по жълтата преса не за кой да е, ами за самия Роналдо(Феномена). Клюкарщината няма нищо общо с футбола! Но защо винаги под всяка статия трябва все някой да се замосъжали и да очаква да българският национален отбор винаги да е от класата на Бразилия.

По принцип сте прав. Защо, обаче, да не си мечтаем за силен отбор който да е от класата на Бразилия? Защо волейболистите да могат, а футболистите - не?

То само в Сърбия да беше...