ПСЖ готви оферта за Бербо, Юнайтед биха я приели

Пари Сен Жермен подготвя оферта от 10 милиона паунда за Димитър Бербатов, информира английското издание Daily Star.

Обратно в новината

Коментари - ПСЖ готви оферта за Бербо, Юнайтед биха я приели | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващата година Бербо е свободен агент и ще прибере поне 5 млн.преминавайки в друг клуб.Дори и да има оферта,трябва и съгласието на футболиста за трансфера му.Влачи Юнайтед през сезона,сега е време да почива и да се лези на пияндето.

да ходи да търка пейката във Франция

Идеално ще прекара Съра с оставането си :):):):)Хем парици, хем по-високо кръвно на шотландеца :)

Ам вий като можете само да чикате клавиатурката къде сте и какво сте?

SH

Да бе, да.... Барбиронка е 19 годишна и я очаква "страхотна" футболна кариера в следващите 10-15 години... КРАЙ С НЕЯ и отсега е ясно, че е на "СВОБОДНА неАГЕНТУРНА ПРАКТИКА".... ))))...

Стига с глупостите...никъде няма да ходи, човека си има договор..

яя каква уста е отворил манекена ..и с ръкавички и с памперс.. ДА подкрепим :силен шут- вън манекена от футбола!

и се завъртя колелото... всъщност калтака барби се готви единствено и само за анадола.

SH

.... и така до края на света.......... ..... ......

многоо пари са тва бре...

какво искат Манчестер и какво иска Бербо да две различни неща.Има договор м/у двете страни и те трябват да го изпълняват.За да мине Бербатов в ПСЖ трябва идвете страни да съ съгласни.Ръководството на Ман. може и да приеме офертата, но ако на Бербатов заплата ще е по-малка то той няма смисъл да я приеме.Има смного неща които те са известни и сферата на догатките.Така, че такива "новини" са смешни.Те просто не са новина, а някой казал, друг рекъл.

За да се отърват от него МЮ и Ал.Ф. са готови на всякакви оферти,ама пък гледат и да поизкярат нещичко.Футболът освен зрелища е и голяма далавера.

Тази новина е стара. Току що по радио Батков, Данчев заяви, че Бербатов се връща в националния отбор и преминава в Левски. Футболистът и агентът му са взели това решение като единственото възможно което да спре писания от пода на "ПСЖ готви оферта за Бербо, Юнайтед биха я приели". Нито от Daily Star, нито Юлиан Ангелов са били в ПСЖ или в МЮ. За да няма повече спекулации, Бербо - в Левски.

ех, мечти ...

-Че е чепат, това е видно, ама му се кефя, ако да съм Левскар...!? -Това момче, освен, че осъществи мечтата си, даде на островитяните доста теми за размисъл!? -Когато фактите говорят, Сър Алекс Фергюсън.. -.Деменцията Ви, започва да личи, отеглете се достойно, като Джентълмен...

не ви ли е срам и нямате ли малка доза неъдобство да пишете всеки ден слъховеее алооо абв-то *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.