Ръководството на френския клуб, който от малко повече от месец има нови катарски собственици, е готово да инвестира подобаващо в нови попълнения през лятото. Димитър Бербатов пък се вписва идеално в сметките и току-що приелия офертата от ПСЖ Леонардо.

Според изданието, агентът Емил Данчев вече е наясно с намеренията на клуба, след като се е провела среща през уикенда с представители на френския клуб. Сега се очаква да бъде отправена официална оферта към Манчестър Юнайтед за 30-годишния нападател, който въпреки че се превърна в голмайстор на Премиършип за изминалия сезон, все пак остана извън групата за финала на Шампионска лига срещу Барселона.

Изданието твърди, че босовете на "червените дяволи" ще приемат офертата до края на седмицата, ако такава постъпи в клуба. Всичко това обаче е много далеч от заявените амбиции, както от страна на Димитър Бербатов, така и от неговия агент, предаде Гонг.

Преди два дни Емил Данчев за пореден път заяви пред българските медии, че клиентът му има договор с "червените дяволи" и смята да го изпълни.

Daily Star твърди, че ПСЖ се е насочил и към футболиста на Тотнъм Юнес Кабул.