Валери Божинов: Приемам критиките с ирония

Нападателят на Парма Валери Божинов е едно от най-обсъжданите спортни имена в България. Футболистът всекидневно е подложен на тежки критики от фенове и журналисти. Как приема този факт? Къде ще играе през следващата година? Би ли приел повиквателна от националния селекционер Лотар Матеус? На тези и други теми Валери говори за ТопСпорт от тузарския курорт Тенерифе.

Обратно в новината

Коментари - Валери Божинов: Приемам критиките с ирония | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе я оставете момчето на мира! То да се седи на пейката да не би да е лесно? И няма значение в кой отбор си - там всички са еднакво звезди! А и за "бомбарделката" момчето е право - нали е по добре да папкаш торта с приятели, отколкото лай.о сам!

Той пък знае ли какво е ирония?!?

По-добре с готината К....тка, отколкото със селянката чалгарка...той се оттърва от дъртата и грозна певачка, ами ники михайлов се издъни и излезе голям тъпак!

Просто е влюбено момчето и гледа света през розови очила...млади са, обичат се, какво толкова, топка всеки може да рита...

Валери, Валери всичко беше супер докато риташе за Лече. Когато си приказвахте със Стоичков само повтаряше....- да бате Ицо, да бате Ицо. Когато човек загуби желание да постига успехи, тогава започват и трансферните саги.

Пич, не ги приемай с ирония, ами се заслушай. От както се помня не мога да се сетя за по-слаб футболист от теб. Само приказваш, само си по медиите, на 2 години вкарваш 5 гола и това ти е.

Винаги съм бил един от хората, които те подкрепят, защото съм те следил от началото на кариерата ти и знам какво можеш, но - ти наистина си смъртна резерва,в момента нищо не играеш и да не го осъзнаваш само защото спиш с много яка мацка означава, че някой трябва да ти бие един много як шут в задника за да прогледнеш, че с тия успехи, дето си имал досега, ще си и останеш. Не всички хора, които те критикуват са злобни, а те критикуват, защото от известно време нищо не играеш, а останалите просто са си хейтъри - на тях внимание наистина не трябва да се обръща.

вместо да се замисли над критиките и да се стегне малко, той ги посрещал с ирония. вярно, над тези неща стои и вече е забравил от къде се рита топката.