40 години от трагичната гибел на Гунди и Котков

Днес, 30.06.2011, се навършват 40 години от нелепата смърт на двама от най-великите футболисти в родната история – Георги Аспарухов и Никола Котков.

Обратно в новината

Коментари - 40 години от трагичната гибел на Гунди и Котков | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

спомням си тизи ден и това че никои не поиска да повярва, че наи-големия, наи-обичания футболист гунди и приятеля му котков са мартви. на всички всезнаиковци искам да кага, че са били само двамата.трети човек в колата не е имало.а водача на цистерната не е загинал.за само един час е побелял,разбираики кои е бил в колата.поклон пред паметта им.няма по велик от гунди за балгария.тои беше не само голям футболист но и истински балгарин.поклон!!!!

ПОКЛОН ПРЕД ГУНДИ И КОТКОВ! СРАМ ЗА БАТКОВ, КОЙТО НЕ ПОЧЕТЕ ПАМЕТТА ИМ.

Поклон пред паметта им! Най- тъжната дата в историята на българският футбол! А на вас червени лумпени, които пишете тук искам да кажа, че малоумието ви минава всякакви граници! Феновете на ЦСКА са плакали заедно с тези на Левски и рамо до рамо с тях са изпратили двамата футболисти в последният им час! Тогава и сега това е загуба не само за Левски, а и за цяла България! Защото са били не само страхотни футболисти, но и стойностни хора, нещо непознато за вас, глупаци червени! май не можете да преживеете факта, че и до ден днешен Гунди си остава най- обичания български футболист! Апропо, бяхте ли там, да знаете, че е бил пиян?

БРАВО ! ХУБАВО ИМ ГО КАЗА .

велик ! наи-великя !! незабравим! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защото майка ти е на заплождане във факултето !

Алкохолици са бащите ви бе мърши мръсни ! Гунди е бил най-големия и винаги ще бъде и нИКОЙ няма право да говори лошо за него, защото той е бил УНИКАЛЕН футболист и ЧОВЕК !! Ама вие сте малоумници и не може да разберете за кавко става дума..... Живейте си измисления живот смешници!

две много големи лица за левски и балгарскят фотбоол всичко казано е излишно липсвате ни много и обичавеми за винаги почиваите в мир *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кво се радвате, тоя пияница едва не затри други 3ма с него си.. може да е бил велик футболист, но толкоз

В денят на погребението София спряла да работи, огромни потоци от хора тръгнали за Герена. Целият стадион вътре и игрището са били запълнени с хора, а отвън непрекъснато прииждали още хора. За първи път се е псувала властта -публично. Тайно изнасят ковчезите понеже милициата е ужасена, какво може да стане. Хората тръгват пеша към гробищата. Никога България не виждала толкова много хора, тъжни и мрачни, много с насълзени очи. Огромно, няколко километрово шествие се запътва към Орландовци. Милиционери се се опитват да спрат шествието, но са пометени и изблъскани от Народа. Хората са ги обичали и уважавали.БОГ да ги ПРОСТИ !!

балканската простотия е безгранична

Ултрасите на Левски се събират в 17:00 часа пред паметника на Гунди на стадион "Георги Аспарухов", откъдето с коли ще тръгнат за лобното място на двете легенди . Начело на шествието ще бъде Максим Стависки. Моля водачите на МПС своевременно да отбиват от пътя, за да няма и други жертви!

А защо не пишете за трагичната гибел и на другите две невинни жертви - шофьора на камиона и третият човек в колата на гунди - или щом не са радвали сините лумпени не заслужават внимание ? Достойно ли е да убиеш трима човека, защото караш пиян с несъобразена скорост ? Трагичното е друго - че такива убийци са герои, само защото са били милиционери - за тях убийството на трима не е проблем ! Трагедия ...

прав си брате...................

Шофьорът на камьона оживява, недей да пишеш глупости. Гунди е бил всенароден любимец и е нормално неговата смърт да се помни.

голям футболист ама слаб шофъор и в комбинация с алкохол - резултата е логичен - 3:0 за господ

Ти си мърша, искам да го знаеш!

Знаеш ли момченце, незнам на колко си години, но със сигурност си за лудницата !

да ти с... в устата мръсна ненормалнико

Млък ,да ти сгази влак ръцете долен червен глупак ,на днешния светъл ден !!! Дълбок поклон тъпако и недей да пишеш глупости недорасъл плазмодий , че ако те знам къде си,ще дойда да ти извадя червата и на кълбо от бодлива тел ще ги навия, негодник нещастен !!!

Най - великия

поклон...!!!!ч0 години,кога минаха....

ПОКЛОН!!!