Пребиха бивш нападател на Левски пред дискотека

Бившият нападател на Левски Екундайо Джайеоба, който в момента играе за Етър е бил пребит пред дискотека във Велико Търново.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха бивш нападател на Левски пред дискотека | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз ако рипнем така на местните в родната му нигерия дали само толкова малко ше ме маризат? а тука некфи смешници ми говорят за расизъм...

Джайеоба игра в 6,7 отбора в БГ но не се пише бивш играч на Локо например а точно на Левски , там са най лошите....

Ужасна новина....а коментарите от форума са просто велики. Сто процента дори и да е бил пиян отношението към него е било или подбудено или засилено от расиските настроения на българският нрав.....а едно време уж съчувствахме на американските чернокожи, на Изаура, на Чичотомовата колиба

тоя брикет е турсил бело к.... хахахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПОРЕДНА ПИЯНА МАЙМУНА!

само камшик за маймунката,по-дълъг камшик.

Футболисти... никакви футболисти не сте.. ами пишкодръпковци дето ги олабват яко в задника!

объркали са го с Гейхона

Кьде какво су случи е с бивш играч на Левски. Няма значение преди каде са играли или каде играят в момента.Трябва в КОРНЕР да се изтькне че е бивш играч на Левски независимо че е играл един или два сезона.

Така е, защото са кухи кратуни и не могат да измислят друг начин да предизвикат интерес. Създават си мини-скандали горките. Ако пишат "Етър" никой няма да прочете, ама като турят едно "Левски" и стой та гледай. Жалки опити, но когато си некадърен и мързелив това ти е единствената опция. Ние да сме живи и здрави, тях не ги мисли.