Шльонск изхвърли Локо Сф с дузпи от Лига Европа

Локомотив (Сф) отпадна от Лига Европа. В мач-реванш "железничарите" отстъпиха на полския Шльонск с 3:4 след изпълнение на дузпи.

Обратно в новината

Коментари - Шльонск изхвърли Локо Сф с дузпи от Лига Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо от БФС да ни въвеждат блокирани часове предлагам да блокират участието на футболните ни отбори в евротурнири, че вече така се изложихме, че не е истина - срамувам се от нашия футбол! Или ние да блокираме БФС, че му разказаха играта на този спорт, а и тези клубове вече не работят в полза на народа, вместо да търсят, откриват, развиват и използват наши таланти те взимат разни пияници, дрисльовци и футболни инвалиди от страни, които не подозираме, че съществуват или от гетата и плажовете на Бразилия и други екзотични страни. Пълна простотия стана този футбол в БГ. И после Професионалната лига и клубовете ще се оплакват, че не получават пари от ТВ права - как да получат, кой ще ги гледа тези нещастници - напротив - и да ми плащат те на мен пак не искам да ги гледам?! Не искам да ги гледам не защото не съм българин или не обичам футбола, напротив точно защото съм българин и обичам футбола за това не искам да го гледам това порно - в интернет има по-добро!!!

Великите футболни грандове Спартак ТЪрнава и Шльонск показаха още веднъж, че са непобедими!!! :D:D:D За съжаление българските отбори все още не са дорасли да се мерят с такива велики футболни колоси!

... да допълня - Висла отнесе Литекс

Със огорчение се съгласявам с теб Ники !!! А за наказание тази футболна година, няма и да стъпя на стадиона. Не може аз да отделям средства, време и чувства и да търпя постоянните им унизителни загуби, от посредствени отбори!!!