Гонзо: Свършено, сега трябва да сме мъже

Мениджърът на Левски Георги Иванов – Гонзо бе силно разочарован след отпадането от Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - Гонзо: Свършено, сега трябва да сме мъже | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Много навременно решение! Щото досега...... Сега можете да се опитате и на мъже да си поиграете. Тя болката е малка, срамът е голям. Плашипутарници нещастни!

Много правилно и своевременно решение! Браво! С тебе начело! Щото до сега...... нали! Плашипутарници нещастни!

Много правилно и своевременно решение! Браво! С тебе начело! Щото до сега...... нали! Плашипутарници нещастни!

Като треньор е нула, но пък каква мъжествена извивка на устните има - "сега трябва да сме мъже" - не е ли малко късно да се правиш на мъж бе Гонзо....

Трябваше да бъдете мъже на терена.Сега сте п...вци.

На някого направи ли му впечатление, че Гонзо даваше "указания" в хода на играта, а на почивките не говорише нищо. Демек вижте ме къв съм стратег докато тече играта, ама когато му е времето не знам какво да кажа. Смешник... Като собственика. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак. Нищо добро не чака Левски.

С поведение на терена и игра, като бутки с "п" ... сега ще се дуят на село, че освен изнежени, могат да са и рогачи. А и съдиите ще помагат (когато не играят с другите патерици от Литекс)

"Синята приказка" свърши за една седмица, .... е оптимистично погледнато все пак цяла седмица

смях *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Готина снимка! Устата на инженера мяза на вагина ...

Щом сега трябва да сте мъже - досега какви бяхте ? Аз знам - въпроса е риторичен - разглезени балерини ! Платете си мачовете и ще побеждавате - ако не си плащате падате !

гонзо , прав си тряба да сме маже вие като истински маж си подаи оставката.така би направил истинския маж.като играч евала но като шев сори ама си 0000.

Едва сега ли? Не е ли късно?

Само така, мъжки! След като ви употребиха анал.о, вече е време да сте мъже. Но употребените по този начин мъже по нашия край защо ли ги сравняват с амбриажи? А и не само по нашия...