Принудително сменят Боби Михайлов със закон?

Футболният шеф Борислав Михайлов може скоро да бъде принудително сменен, ако в готвения нов закон за спорта намери място една от най-масовите идеи - за мандатност на председателите на спортни федерации, показа проверка на "Новинар".

Обратно в новината

Коментари - Принудително сменят Боби Михайлов със закон? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, урааааа, дано да се случи, дано има надежда за футбола в БГ. Дано се изреже тази "СИНЯ ПЪПКА" от футбола в България. Но си мисля, че това са само мечти. Синята мафия е още много силна. Сраснала се е с целия държавен апарат. Е не е лошо поне да помечтаем.

Михайлов е мижитурка. Не намали А група от което България и българските клубове загубиха огромни средства и възможности за израстване. Махнете нещастника.

прасета жалки, ако не беше боби щяхме да сме още по-зле

а,ето и едно подобно на перуката рогато същество.... какво да очкваш от тая измет ??

ДАНО СТАНЕ И АЛКОХОЛИКА ПЕРУКОВ БЪДЕ РАЗКАРАН ОТ БФС !!!

Перуката вън !!!!!!

Не само да го сменят а да го изпратят накъде я Монголия или Северна Кория или най добре В северния полюс

Ако може да закрият целия БФС най-добре, само пари прахосват.

Тези конски физиономии баща и син са абсолютни гадни хахални същества и ако може да ни освободят с присъствие ще е супер! Налапаха се, нагушиха се, уредиха и бездарното вратаче, стига!

Ако може да е по-бързичко,моля!!!

Перуката вън !!!!!!

С мандат или с нещо друго, само да се махне той и цялат клика.

това е наи гнусния човек в спорта мисли си че е нещо а е прост прооост чудя се тази мария как се ожени за него но какво ли не правят парите

докато спортните организации чакат субсидии от държавата е редно да спазват всички правила, които държавата е въвела или смята да въведе.

Най -после да му намерят цаката на този нахален простак дето се е приготвил да векува !

Крайно време е да бъде сменен, защото съсипа футбола. Като член на изпълкома на УЕФА, беше в съдийската комисия да е направил нещо и там. В евротурнирите съдиите ни режат както си искат, не става въпрос да ни толерират но да свирят 50:50. От 2012г. трчбва да има само нови хора бв БФС.....

тоя закон сигурно се казва "закон срещу тъпанарщината,корупцията и малоумието на всички говежди издънки,управлявали БФС"....

Да го задължат със закон да си смени и перуката!

Няма страшно-Периката и явно неадекватния ни премиер пак ще пият кафенце и ББ пак ще клекне като е..на кифла пред мрънкането на този и онзи.Нали той само това и прави..

Изгонето го със камъни.Това е гробокопачът на родният футбол.

Разбира се, че трябва да има мандатност, но трябва и да се отчита от кой отбор са били кандидатите. Иначе лефскарската гавра над всички останали отбори ще продължава. При комунизма всичко беше Лефски-Спартак. След 1989 нищо не се променя - Батета, перуки, сиви кардинали, комуноиди-агенти на ДС ... Ето затова сме извън първите 50, поставени в 4-та урна и т.н. Дотук ни докара синята пасмина.

Не знам само преди 1989 кой отбор е няколко пъти шампион поред "по заказу генерала".Май беше изкуствено създаденото отборче на Милко Балев. Какво ще кажеш? И едно малко уточнение, пише се Левски !

Айде стига с тази "намеса на държавата във футбола". Съвсем друго се има предвид: най - вече за организационни въпроси. БФС няма как да не се съобрази със законите на България, защото ФИФА е спортна организация, а България е държава.

Че те във ФИФА са на мандати, така че няма проблем, да се приема.