Коментари - Кристиано: Всички завиждат на Реал | Корнер.dir.bg
назад

Кристиано: Всички завиждат на Реал

Португалската звезда Кристиано Роналдо заяви, че клубният му тим Реал Мадрид е най-добрият в света, а всички останали му завиждат.

Обратно в новината

Коментари - Кристиано: Всички завиждат на Реал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 6

А това че от злоба , че губят мача " голямите " звезди от Реал влизаха нарочно не само за котнузия а направо за счупване на крака в края на мачовете е равно на БЕЗСИЛИЕ . АЗ гледам мачове повече от 35 години и по - добър клубен отбор не съм наблюдавал . А това че не сте от ЦСКА това е очевадно !!!

надявай се пед.лче, само ти се иска да е така, винаги ще дишате праха на БАРСА...

А бе " опиняк " дори не заслужаваш даже и " цървул " да те нарека , какъв Реал бе ,Барса ви бие колкото пъти ви хване , защото е велика , а вие сте глезени , скъпоплатени , ла .на , и винаги и непременно на вас и вашия " голям " треньор съдията вие виновен !!!

Как ги бие бе, балък, добре, че са съдиите, и не само срещу Реал, мача с Арсенал беше същата порнография. всичко е заради логото Уницеф на фанелките, демек - пак до пари опира.

Има ли по-големи клоуни от смешниците от Барса? има ли по-толериран от съдиите друг отбор на света? Реал и Арсенал са най-потърпевшите през миналата кампания отбори

Струва ми се че това е " подуенски " коментар а това че мразите Барса е заради Ицето , защото ви правеш смешни " подуенските " некадърници . Не познавам "подуенско пръвъзхдно " , което да е от Барса , а това в момента Барса е най - великия клуб в света това го признав цилия свят , без разбира се от 600 милионния " кралски " клуб . Който е без нито една титла от 5-6 години !!!