Матеус: Някои футболисти не стават за националния

Селекционерът на България Лотар Матеус за пореден път заяви, че липсата на концентрация е попречила на "лъвовете" да вземат нещо в Базел.

Обратно в новината

Коментари - Матеус: Някои футболисти не стават за националния | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Матеус и той толкова разбира, но като футболист е по-нагоре от нашите селянета. Ма за 60 бона на месец. Бахти това прави 2000 лева НА ДЕН.

Като не стават - защо си ги повикал? Глупаци са тия, които ти дават 30000 лв. на месец.

Грешка - играчите не мислят за съблекалнята, а за БИАД и силикон!

От много време"зетя" и "сина" са едни от най-посредствените футболисти в националния български отбор, но който и да е треньр те са титуляри. Резултатите са видни. От много време не най-добрият отбор в БГ става шампион, ако пък някой друг отбор спечели шампионат се намесва БФС и правилният отбор отново са шампиони(аднинистративни). Сегашният БФС цялото ръководство имат огромна вина за състоянието на футбола в БГ. Докато не се смени това ръководство и тази политика за футбола в БГ няма да има други резултати и положението ще става по-лошо.

И Вие г-н Матеус НЕ ставате за националния !

Някои не ставали !! Та то ,ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО ДА СТАВА за футболист от Националния отбор на БЪЛГАРИЯ????

интересно каде беше Бандаловски.... защо не игра като направи хубав мач с Англия а професора даже го извади.

Малко по темата: от нашите почти никой не е за националния. Много извън темата: този пък Шекири вкара три гола на България и стана голямата звезда. И между другото ако това е Швейцария, то аз не я искам - отбора им е пълен с някаква измет откъде ли не - един швейцарец няма! И германците са така, а и други има - тези ще унищожат Европа и истинските европейци ще изчезнат. А нас българите никой за нищо не ни иска - един ден ще открият грешката си, но ще е късно! В скоро време сигурно ще турят албанец за шеф на ЕС. Егати абсурда!

Албанец или не вкарва 3 гола

Ами като не стават защо ги е пуснал? Аман от глупави оправдания.

ха , не стават , аз това можех да ти го кажа преди да експериментираш , ама не ....

Не само Миланов е глупак! Целият ни отбор без тук-там 3-4 футболистчета са "глупаци"! А ти трябва да си ходиш докато е времее! Щото скоро няма само на мачове да пада националния отбор ! Ами и на Финансии.То заради това че няма децки школи сме на това ниво! И тъка ще сме докато не се оправим!!! Не може да даваме "космическа" заплата на тоз "гелосан" Перку и да искаме да направим Нещо!

Матеус да си ходи, за какъв се мисли той?! Може да е бил добър футболист, но за треньор не става!!!

ВСИЧКИ футболисти не стават за футбол, дай им само да празнуват в биад! ГОЛА ВОДА СА. Ама каквато ни е държавата, такъв е и футбола, олицетворение на разрухата през последните 20г. в нашата държава....нема да става по-добре, а все по-зле...

Бих казал всички...

Не само зет му е глупак но и сина е още по голям.Ами тоя боядисан мангал БГ.Тоя и глупак не може да се нарече.Вземете пример от Швеицария.Подмлдяваите отбора доката е време.Идват квалификациите за СП.Оставка на БФС.Ново ръководство.Нов треньор и нови футболбисти .Всичико от начало.Матеус си е плеибои и нека да си е такъв но не на наш гръб.Заплатата както знаете му е огромна и при тази криза в шибаната ни държава е престъпление тои да остане!

Лотарката направо си е паднал на оная работа. С тия некадърници няма какво да се напряга, само да се оправдава и да си харчи 30 хиляди евро месечно с Тучинска.

Защо винаги се оправдаваме с другите - дали съдия, дали световна конспирация срещу нас, дали пак и винаги само треньора е виновен, защо? Всички са виновни за днешното състояние на футбола ни, както и за спорта. Веригата на виновните започва още от родителите, които не дават тласак, разбиране и възпитание на децата си да спортуват, мине се през учители по физкултура, детско-юнош. школи и треньори, президенти на клубове, та да се стигне до така наш запален фен, който отива на мач да псува, ругае, бие, излее злоба, но не и да подкрепя, да гледа футбол и да търси хубавата игра. Просто нивото ни е ниско, реалността е, че имаме слаби футболисти, нивото и качеството на футбола в България са под всякаква критика, нямаме школи, деца, които да спортуват, никой не ги подкрепя. Не смеем и ни е гадно да си го признаем, но истината е че сме си слаби, ама много слаби и мита за силния бг футбол вече си отиде...

Извинявайте,че ви подведох.Мислех си,че това са най-добрите футболисти на България,а дойде Лотар и ме разкри-оказа се,че съм извикал хора,които не стават за националния.Затова ще си подам оставката...А другите?

Струва ми се, че Матеус не става за треньор. Голяма грешка ще бъде ако го оставят да води отбора в световните квалификации. Матеус час по скоро да си ходи.

Едно е истина - че Живко Миланов е глупак, е неоспорим факт. Освен безмислено търчане и бутане друго не показва - все едно гледам Виданов от ЦСКА

Матеус да не би да не е гледал предишните мачове или със закъснение по български му просветна, че 5-6 от титулярите му не стават. Националния отбор ще е така, докато дори и екипа на Матеус опитва да угоди на г-дата Ганчев, Стефанов, Михайлов и разните пробутващи футболисти мениджъри. Живко Миланов, Бодуров, Сърмов, Цецо Генков, Благой и той са в графата ой-ой.

и ти също не ставаш за треньор но няма кой да си признае грешката с назначаването ти

Браво г-н Матеус! Чест Ви прави това, че казахте че от зетя на перуката нищо не става, сега трябва да обявите, че и от сина му нищо не става и че двамата нямат място в националния отбор на България.

Е тогава Матеус си тръгна от националния.

Молдова 0:2 Унгария-под ваше ръководство Унгария беше кръгла 0 - а вижте сега . . . Вие сте от типа - голям футболист-слаб треньор .

Това е резултата от 20 годишното управление на нискочели мутри (собственице) във футболните клубове в България.

Така е + "уникалните родни футболни специалисти" , които ги използваха да се изживяват, като мениджъри

някои тренери просто не стават..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

интересно кои стават......