Сър Алекс взе Бербатов за дербито с Челси

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън определи групата от футболисти, на които ще разчита за предстоящото супер-дерби на Висшата срещу Челси.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс взе Бербатов за дербито с Челси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще го пусне ами. Когато Рунито побяга за здраве сам напред и когато Челси им напълни кошницата, какво ще прави ?

извун темата..а защо на снимката роонеъ е с фанелката и номера на бербатов ????????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Жалко за Бербатов че ще завърши кариерата си безславно, но си го заслужи. Можеше още 2-3 години да играе силен футбол в друг отбор за по-малко пари. Той се натисна да остане там където не го искаха вече, да седи и да прибира тлъсти суми все едно не е осигурил и внуците си вече. Като е с толкова прагматично мислене сега ще търпи Сър Алекс да го унижава и да лицемерничи пред медиите

SH

"Сър Алекс взе Бербатов за дербито с Челси...".... на разходка и за компания на рез.скам.... :::)))

Абе не ти ли омръзна на тебе все да плюеш във всяка статия за Берба? Много ЗЛЕ.

тихо тайсън той отиде на скамейката в ролята си на голмайстор на Висшата лига, не е срамно да те сменят, поради простата причина, че си 30 годишен българин, който единствения недостатък на терена му е, че не пресира дотатъчно .. е те трябва да се срамуват и те са жалките в случая

Fergy listen, Berba is ONE, 24 goals, check this sound! Fergy не съ праи на пън, а пускай Берба...и Уелбек за ШИБАНА резерва!

стига вече сме коментирали митко и глупостите от пресата. каквото е направил за родня футбол, го е направил. митко е човек, като всички нас. печели много.може да го прави.да го направим и ние.кои ни пречи.бербатов вече е легенда.какво още се иска от един човек.има си хубаво семеиство и е човек с голям морал. искате от него неща, които на вас ви липсват. вие сте заврени в кенефа на простотята и липсата на пари. митко ли е виновен за това? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

+1

ЖАЛЪК БЕРБАТОВ! ВЕЧЕ Е БОРИ И ЗА СКАМЕЙКАТА?!

-Това е типична проява на старческа деменция, ако и да е Сър , но той вече трудно кореспондира с мозъка си и при всичкото ми уважение от труда му и приноса за Ман-Юнайтед... -Ако не се оттегли тежко и горко на тоя клуб... -Не мога да намеря място за Бербатов...!? -А, бе Сър-тъпанар, не ти изнася да признаеш, че нищо не зависи от теб-Защо носиш тази титла тогава!? -Всичко е пари, ама ти по-златен паметник , няма да си направиш, поне спаси честта на Англия и на титлата, която носиш!!!!!!?????

Живеем във времена, когато технологиите променят живота ни постоянно. Само преди 20 г. тези, които можеха да те чуят щяха да са 4-5 човека на маса с ракийка и салатка - в най-добрия случай. Но ето всичко се промени - сега може да видим как лицето с псевдоним герлан съветва най-успешния футболен мениджър за всички времена ... Как мислиш, дали сега някой в щаба на МЮ работи с речника и превежда твоите мащабни мисли за да може САФ да ги прочете?

-Все пак съм длъжен да отговоря, не съм анонимен и нося морална отговорност за написаното! -Изразявам мнение, което е право на всеки, далеч съм от твоето тълкувание да давам съвети на Съра! -Ако искаш мога да ти дам поне 10 примера за неговата-вече неадекватност! -И все-пак не смятам, че комента ми е толкоз докачлив, а по-скоро искрен... -А що се отнася до ракийката и салатката, това е една хубава Българска традиция-аз обаче съм въздържател. -Нищо лично, просто няма нищо вечно и на Сър-Алекс вече много му личи...При всичкото ми уважение към неговите заслуги...

браво. спести ми разни лоши изрази . насирането е често при индивиди на тези години и алкохолно гориво. му го чака голяма падение. много голямо.има време да гледаме това представление. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кой си ти, че да коментираш

Бербатов ако иска да остане в историята на българския футбол трябва веднага да се откаже от парите на англичаните. Иначе ще остане един много богат и след 5 години никому известен българин.

По-добре богат,отколкото беден и известен циркаджия.Животът не се състои в "мазнене по кожата",а в това къде пътуваш,къде спиш и какво ядеш."Арно си знае чилякът иначе тука"За наденицата ви отепах"".

Бербатов е футболист ,и е мечта эа всеки отбор.

"Том Клевърли и Дани Уелбек със сигурност са аут от сметките на Сър Алекс, който до последно пък ще избира и кой да започне на вратата срещу Челси. По принцип във Висшата лига титуляр е Давид Де Хеа, но в мача с Бенфика от Шампионската лига Андреас Линдегаард направи страхотни впечатления и няма да е изненада, ако получи нов шанс от шотландския специалист, предаде livesport." Вчера пишете как Фъргюсън се е ядосал на дъщерята на Далглиш, защото го е питала кой ще пази на вратата и твърдо заяви, че това ще бъде Де Хея, а днес направо копи-пейст от Livesport, без грам да помислите какво копирате... То затова в тая държава най-мразени след полицаите са журналистите

казва се "ЖУРНАЛЯ",а не "журналисти"!!!мхм

да ще го пусне колкото го пусна срещу бенфица (изобщо няма да го пусне) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.