Двубоят между шампиона и ексшампиона на Англия е тази неделя от 18:00 часа българско време на "Олд Трафорд".

Сред избраниците на Сър Алекс отново попадна Димитър Бербатов, но най-вероятно той отново ще остане на пейката на "червените дяволи". От началото на сезона Бербо е твърда резерва и няма нито един старт. Единственото му участие пък е в първия кръг на Премиършип, когато се появи в последните 25 минути на мача с Уест Бромич.

Сега Юнайтед среща не кой да е, а Челси на Андре Вилаш-Боаш и едва ли точно в този мач българинът ще запише първия си мач като титуляр за кампанията. Очакванията са Бербатов да е резерва, а освен него на пейката да е и Чичарито, като самотник в атаката да бъде намиращият се в блестяща форма Уейн Рууни.

И докато в атака Фърги може да си позволи да остави Чича и Берба на пейката, то в защита нещата съвсем не изглеждат толкова розови за шотландския специалист. Капитанът Неманя Видич със сигурност пропуска срещата заради травма в прасеца. Същото е и положението на Рафаел да Силва, който пък е измъчван контузия в рамото. До последно под въпрос ще е и Рио Фърдинанд, който пък страда от проблеми в слабините.

Том Клевърли и Дани Уелбек със сигурност са аут от сметките на Сър Алекс, който до последно пък ще избира и кой да започне на вратата срещу Челси. По принцип във Висшата лига титуляр е Давид Де Хеа, но в мача с Бенфика от Шампионската лига Андреас Линдегаард направи страхотни впечатления и няма да е изненада, ако получи нов шанс от шотландския специалист, предаде livesport.

Ето и групата на Юнайтед за мача с Челси: Де Хеа, Линдегаард, Еванс, Евра, Фабио, Джоунс, Смолинг, Фърдинанд, Андерсон, Карик, Флетчър, Гигс, Нани, Парк, Валенсия, Йънг, Рууни, БЕРБАТОВ, Оуен, Ернандес.