Отстраниха Матеус от националния тим (обновена)

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов обяви, че договорът на Лотар Матеус няма да бъде продължен като селекционер на националния ни отбор.

Обратно в новината

Коментари - Отстраниха Матеус от националния тим (обновена) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Матеус и другите са треньори на футболисти... на нашите мажоретки и манекенки им трябва треньор по спортни танци...

Матеус беше пич, само дето нашите мекерета са калпави

Не Матеус а Боби Михайлов трябва да се изгони, заедно с цялата клика на "отбора на народа" в бфс! Тази клика унищожи футбола в БГ. Сега няма треньор на света, който да ни помогне. Трябва да се направи промяната и за съжаление да мине време да зарастнат раните нанесени от това управление на футбола.

Най-после зложелателите на Матеус ще се усмихнат. А на него много му пука и си отива с достойни думи. Само че сега накъде? Няма български треньор, който да ни извади от батака - и по компетентност, и по независимост от мафията. Така че по-добре да закрием професионалната лига. Или по-добре данъчните и прокуратурата да се поинтересуват кои са тия будали, които издържат и плащат скъпо на безнадежно некадърните ни играчи и откъде намират тези пари, които така леко хвърлят на вятъра. Може би там се крие решението...

А на данъчните и прокуратурата кой да дири сметка?

Георги Василев Георги Василев Георги Василев...

да, сега е ред да си ходи и михаилов ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

оле идва лубо пенев и це ес ка и пак гнои *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Матеус е най-малкия проблем на футбола ни! Ако ще и Мауриньо да го замени, ще постигне същите "резултати"! Основният въпрос е кой е в състояни да изгони перуци и КО от БФС?

1 победа, 2 равни и 2 загуби в Официалните мачове при Матеус. Не е толкова зле. Сигурно са му подшушнали на Б. Михайлов да смени треньора. Да видим как ще се справи следващия треньор.

не е Матеус който губи мачовете, а ритнитопковците. С техните огромни доходи искат тренер са компания при оргиите си...Футбол в БГ няма.

Никой не обърна внимание на това, че договора му е ПРЕКРАТЕН, т.е. той ще вземе записаната в договора му неустойка и то само заради два мача които и без това нямат значение. Това според мен е подсъдно, но не и според българския "съд"....

Сега ще си пият на воля. Да махнат Боби също така. Никой не може да помогне на несериозни футболисти.

Хайде Михайлов да поеме отговорност и да си подаде оставката защото не той е плащал заплатата на Матеус. Нека кажат колко е компенсацията на Матеус от отстраняванет му. Защото всичко е пари особено когато са чужди. Не може да си играят на национален отбор 10 години подред за сметка на нас.

Това е добро решение, но трябва и отстраняване на групата на " Третите в Света", ако те останат Футбол в РБ няма да има.

Тъжно е, но си много прав!

Подкрепям !!!

това е наи-умният и правилен орговор. златното поколение ни закопа

Новини от бъдещето: 19.09.2013 год:На свое заседание БФС взе решение заради неубедителна игра на футболистите от национален отбор, договорът с г-н Мадански няма да бъде продължен. 19.09.2015 г. : Заради неубедителни резултати, договорът с Хосеп Гуардиола няма да бъде продължен. 19.09.2017 год.: Заради неубедителни резултати на футболистите от нац.отбор договорът с Моуриньо няма да бъде подновен.

Назначаването на Л.Матеус е било грешка, каква грешка, това си е чиста авантюра, но ча чия сметка...

Най-после...

наи логично е не да уволняват и назначават трениори, а да закрият футбола в балгария. сега бг футбола е огледало на балгарина: тарикат и марзеливец.

А ти случайно какъв си? Или откакто стана "emigrant", вече не си "балгарин"?

Какъвто ще да е , прав е човекът .

Тоя Михайлов е като фурнаджийска лопата, върти се според ръката... В случая - според парите на Гриша Ганчев и останалата футболна мафия...

Лотар Матеус е съшия калпав треньор като и Христо Стоичков. Това, че са били блестящи футболисти, не означава, че могат да бъдат и качествени треньори. Защото треньорския занаят се изучава във ВУЗ, а не по стадионите. А футбол в България от 1994 г. НЯМАМЕ! Имаме само една агония на футбола и футболно хулиганство!

Ама Дидке, ти ма умря ма другарке! "Тренъорският занаят се изучавал във ВУЗ, а не по стадионите". Напрао къртиш мивки!

То с тия юнаци, няма треньор на света, който да спечели каквото и да било. Затова, предлагам от БФС да наемат мен. Нищо не разбирам от футбол и стратегии. Така играчите (от БИАД и Найт Флайт) ще могат да дефилират на терена, без да трябва да се напрягат, а аз ще взимам дооста по-малко от всички възможни треньори.

Ако обещаеш да въведеш и пеневата тактика, а именно "печеливш хаос" имаш моя глас. Явно с "разбирачи" не става, да пробваме някой който откровенно си признава че нищо не разбира

Е как накъде - към по-зле. Докато синята мафия контролира футбола у нас начело с перуката михайлов, обицата сираков и мустакатият борат - няма да имаме Европейски или Световни успехи - ще сме като геренците - жалки, безпомощни и смешни навън ! От герена нищо добро не е дошло за Българският футбол - докато сините измекяри са в БФС и съдийските комисии и техните треньорчета определят кой да играе - така ще е !

Щото от Цеца Панчаревска и от Латекс-а направо "къртят мивки" в европейските турнири.

браво-даваме напред и мака;е тези лапачи от бфс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Михайлов - мръсник долен, и ти се махай от БФС. Заедно с теб и другите четвърти ли сте там вече не ви и помня. По - мръсни хора от вас няма да се намерят за БФС. Запомнете, че всичко се връща на този свят и ненавистта на всички обичащи футбола в българия ще ви убие. Вие добре разбирате, че не ставате, ама за какво ли ставате? Хванали сте се и държите здраво, въпреки че сте наясно с вашето бездарие. До къде я докарахте бе ? Вие сте за затвор поради некадърност. На вас не трябва да ви се разрешава да имате поколение - кастриране трябва за вас. Изроди като вас не трябва да се пръкват повече в тази държава.

НЯМА ДЪРЖАВА СЪОТВЕТНО НЯМА И ФУТБОЛ

Недалеч оттук има един голям пич-Велибор(Бора) Милутинович.И орангутаните от Индонезия да хване,на световно ги откарва.

Не става. Орангутаните не пиянстват, не пушат ни не се изтощават в кръчми и по чалгаджийки

Ха, ама не си прав! Орангутаните на футбол можеш да ги научиш по-лесно, докато пиенето, пушенето и чалгата ПЪРВОНАЧАЛНО ще им се опрат... А после - нови орангутани, нови успехи.

Трябва да се започне промяната от най-виновния-Боби Михайлов!

Е сега десетките зложелатели на Матеус начело с т.н. Стажант ще спят спокойно. Те започнаха още от начало да се ровят в мръсното му бельо.Очакваме скоро да започне новата анти кампания.

Бобо Тупето да даде отчет колко добре са похарчени парите за заплатата Бай Коцкар Мати. За половината пари, па и по-малко надали който и треньор да бяха хванали щеше да докара по-лоши резултати.

Имайте предвид, че сега и Пеле да дойде, без "мажоретките" ни да се напънат (на футболния терен, не в леглото), скоро пак ще търсим нов треньор.

Значи, ако треньорът не се ближе подметките пред смешковците в смешния ни национален отбор, и казва истината на глас - значи той е виновен. Българска логика. Вместо да изхвърлят с ритници цялото ръководство на БФС заедно с националите ... ох, майко.

Какво е виновен Матеус, че отбора ни е само куци коне, дето ги бива само да къркат и ка къртят манекенки...

Преди няколко седмици, Матеус тръбеше и се възмущаваше, как имало футболисти от А група, които не били гледали финала на ШЛ. А къде беше снощи по време на един от мачовете, които се водят за дербита в първенството ни? На Октоберфест с гаджето си. А сега си помисли, дали Капело не беше на стадиона да гледа Юнайтед и Челси. Че футболистите ни са говна няма спор, но и Матеус не е много по-различен от тях!

За всичко си прав, само ми обясни какво да му гледа на Левски-Литекс Матеус? Класен футбол ли? Или млади надежди? Предполагам, че му се повръща само като ги види псевдо-футболистите и киселите мутри в ложите.

ами тои матеус си го каза ,че е факт ,че нито един български отбор не играе в европа тази година,какво тогава да ги гледа тия и да си разваля вкуса.какво е виновен, че наще отбори не могат да бият нито един свестен чужд отбор ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А ти, ще си останеш на поста, или ...?

По-добре да си замине Боби, а Матеус да остане. Мечти, мечти....

за съжаление ,жалко за матеус ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мисля,че Матеус сам си отряза главата.Неговата безразличност към националният ни отбор,му донесе това на главата.Каквото сам си направиш,друг не може.А кой ще поеме вината за тези пропилени месеци-не се знае

Време беше!

Нека сега някой да излезе да каже колко ни струва (на бюджета) Лотар Матеус и докога некърните ръководители на българския футбол ще си правят експерименти с нашите пари а резултати никакви. Паразити.

дотук зле, а сега накъде...

...още по-зле...

Не може Перуката да е толкова тъп, не може просто, това е невероятно. Докато псевдофутболистчетата продължават да говорят глупости и да се мърдосват по терена, футбол няма да имаме.