Bleacher Report: Фъргюсън ще продава излишните

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън най-вероятно ще се раздели с пeтима свои футболисти през зимния трансферен прозорец, съобщава Bleacher Report.

Обратно в новината

Коментари - Bleacher Report: Фъргюсън ще продава излишните | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прехваления оплешивяващ пенсионер Бербатов седи на пейката. Както той сам казва след 30 вече е стар. Но пък той и преди 30 по същия начин играеше. Преди гледаше от терена, сега гледа от пейката.

Бербо направи много пари и му дреме за Фърги, Манчестър и за националния. Но има достоинство, не е като МЪри, МЪдански, МЪтеус и МЪхайлов. Тези некадърници докато не ги наритаме в МЪдете ще са все така нагли.

Ако не иска да търка скамейката да се маха от Юнайтед,да отива в ПСЖ и там има пари.

Според мен Барби е на първо място в списъка

Да така е и смятаме да вземем теб на неговото място.

И после да вземеме фена в националният, убеден съм че ще направи луд фурор. Аман от комплекси и бедни душици. Не му се връзвай, на фена толкова му е и акъла....

Барби е известен гестаповец. Берба го закопа съра. Да се маха от Ман Юнайтед възможно най-скоро, че дъртия кукундрел няма да го пусне скоро в игра.

Не си съвсем в час.Шумутевицата е голяма около Митко.Фърги ще жертва 12 млн.евра но Бербатов няма да продаде.Още близо 2 г. му остават-една по договор и една от опция за удължаване със една година.Бербатов е заявил ,че ще напусне клуба ,ако не му удължат договора.Ще напусне ако го пуснат.Нали тъка;СЛАБ,СЛАБ пък само със есенният полусезон стана голмайстор.Проблема в играта на МЮ не е Бербатов,а останалите които виждат как умно играе със топка и без топка,а те търчат на вятъра.За да го правят някои ще бъдат хванати с допинг,например както РИО през 2007 г.За всички беше ясно защо усоети вземането на проба!Не всички млади ще издържат.Парите развръщават.Потикват към къркане-пример Рууни,пикаещ през лято насред Манчестър пред погледа на полицаи.

май ти е малко сивото вещество,щом пишеш такива глупости.Аман от такива играчи като Барби дето играели умно и не бягали.Тази игра се играе с бягане,затова националите на Англия,които "само бягат",мачкат нашия отбор,който е пълен с умни играчи като Бербо,които играят без да тичат.

Че кой го е еня за шиб....о ти мнение...