Пеп: Щом Реал са 3 т. пред нас, значи са по-добри

Наставникът на Барселона Хосеп Гуардиола демонстрира спокойствие относно разликата между неговия тим и отбора на Реал Мадрид.

Обратно в новината

Коментари - Пеп: Щом Реал са 3 т. пред нас, значи са по-добри | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"БернабеУ"

Просто досега програмата на Барса беше срещу по сериозни противници, докато в досегашните изминали кръгове Реал срещаше повече опъшкари. Затова така. За по точна оценка ще говорим на полусезона, т.е. след 19-те мача, когато всеки е играл срещу всеки по един път.

ТОВА Е МЪЖ. НЕ СЕ ОПРАВДАВА СЪС СЪДИИТЕ ВРЕМЕТО ТЕРЕНА ИЛИ ЛАНСКИЯ СНЯГ

И това е така... Прави му чест наистина, но все пак няма за какво да се оправдава, Барса са далеко от криза

Тези два отбора и когато са в криза (ако наистина е така) пак газят. В Испания всички останали отбори са толкова далеч от тях, че реално всичко ще се изясни след мача помежду им.

Силни, слаби, това са само приказки... Часът на истината ще дойде когато играят помежду си. И пак Барса като ги отнесе друга песен ще запея, но въпроса е що да е така!!!!!!!!

е какво да кажеш друго... Барселона е в криза, всички го виждат. Крайно време е някой да им покаже, че не е хубаво да се имат за богове. Дали ще е Реал или друг.. без значение.

Виж, аз съм фен на Реал Мадрид, ама не мога да отрека, че Барса играят страхотно! И изобщо не са в криза - това, че някой от играчите има лош мач не значи, че отбора е в криза... То Меси не може да вкарва по 50 гола на мач все пак.

как реши, че са в криза, при положение че нищо не се е променило от миналия сезон?