Коментари - 10 години тя е затворник. Откривателят на Шумахер със силни думи за съпругата Корина | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дълбок поклон пред подвига на фрау Шумахер! За това, че наистина посвети живота си на съпруга си в такъв момент. И преди и сега двамата си остават пример за това какви трябва да са съпружеските отношения и какво е наистина безусловната любов!

Аууу, Ни муога ша са рЪсплачЪ, шъ си разкасам РизЪтЪ. . След таз мноу вЪЖна нуовинЪ. Муахаха. Тъй му се пада на скапаняка с подарените 7 титли галеника на Ф1 и пръв авер на дъртия фашист Екълстоун.

Корина е велик човек!Страхотен и истински.

Винаги ще се намери някой природно т ъ п. да каже някоя глупост. Евала на жената . Парите понякога нямат значение,но бедния Ганьо не може да го разбере.

Тези, които хем трябва да се грижат за болен роднина, хем трябва да изкарват пари (да ходят на работа), най-добре знаят дали парите имат значение или не.

И какво щеше да стане ако пускаше по едно комюнике месечно?!

10 години поддържа жив труп, за да получава милиони.

А бе дивеч, наврещял си само ти пак всичките идиотизми тук, 10 ли 15 ли са, преброй си ги сам. И за какви милиони плачеш, за тия, дето жената харчи за доктори на мъжа си или за тия, които ще наследи ако го остави да умре. Вземи да се хвърлиш отнякъде, това твоето не е живот бе. Такава отчайваща, злобна тъпота.

В такива случаи разумът трябва да надделее и да се дръпне шалтера. Сега щастлива ли е с жива мумия без мозък? Язък за красивата жена

Нещо наречено кинти

в екстрени ситуации се проявява истинската същност на човека, някои пращат близките си в хоспис, а други се грижат за тях

Става въпрос за стотици милиони решението се взима по-лесно !

А бе дивеч, наврещял си само ти пак всичките идиотизми тук, 10 ли 15 ли са, преброй си ги сам. И за какви милиони плачеш, за тия, дето жената харчи за доктори на мъжа си или за тия, които ще наследи ако го остави да умре. Вземи да се хвърлиш отнякъде, това твоето не е живот бе. Такава отчайваща, злобна тъпота.

Майко мила..долен народ сме ей...дир.бг - много от коментарите тук не бих характеризират като плурализъм или свобода на изразяването ,просто злобни коментари.

Ех, помня преди години как заедно с баща ми реводно гледахме F1, хапвайки чипс. Имах значка на Ферари, която слагах преди състезанията. На секцията в стаята ми бях изрязала и залепила статии от вестници за победите на Шумахер. Хубави времена бяха! Ерата на Шумахер! Корина наистина е затворник. Толкова време пазят тайна за състоянието му... и все още успяват да поддържат лечение му. Аз също не мога да разбера защо е това медийно затъмнение. Нека поне в една тема да не намесваме политика. Бъдете здрави вие и вашите близки!

Ако можеше поне да се усмихва щеше да го покаже. Маруля прикрепена към апарати. Корина освободи Шуми. Спри апаратите.

Колко пъти си преживявал нещо съпоставимо с това, което преживява тая жена та и даваш акъли бе. Ей ненаврещяла се пасмина ей.

А ти? Че ме критикуваш без да ме познаваш. Истински ненаврещяла се пасмина

Познаваме те по това което си написал. Името не е важно

> 2023-03-23 22:57:03 >bbc (нерегистриран) > >dp = double penetration Сериозно ли мислиш, че не беше очевидно кой си и без да се представяш.

Милиони хора, страдат без възможност, за съпричастност, съчувствие, помощ.... А този с какво е различен от тях......!? Шофьор в един измислен "спорт" с изкуствено раздути заплати......!?!?

Различен е с това, че милиони го познават. Направи така, че и тебе да те познават милиони вместо да хленчиш и да се жалваш.

Това, че е популярен, не го прави по-стра- дащ от другите безименни, неизвестни, страдащи......... А, апропо....жив ли е.... или вегетира....!? Морално ли е, да разполагат с него без негово съзнателно съгласие......!?!?

Прочети поста ми колкото пъти се налага и разсъждавай над него колкото дълго се налага.

Глупак! Семейство Шумахер не търсят съчувствие и внимание! Точно обратното, искат да бъдат оставени на мира и това е тяхно право!

Гнусни коментари. Зло племе

Гнусните коментари ги бълва все един дебил, щатен врякалник към сайта е. Какво да очакваш от някого негоден да се прехранва по свестен начин та е станал щатен врякалник.

Имахме една "героична съпруга" тук в България, която докато не уреди наследство, дялови участия, собственост и т. н. беше "светица-мъченица"....... После "дръпна шалтера"...!?!? Тази е същата, само че обстоятелствата ѝ налагат да бъде търпелив - за големи па- ри... голямо търпение........

Не разбирам защо крият какво е състоянието на човека, сякаш е нещо срамно. Преди няколко дни например семейството на Брус Уилис, който е с деменция (или нещо от сорта) публикуваха видео от рожденния му ден, за да може светът да види и да е съпричастнен в някаква степен, а това помага и на семейството, тъй като споделена болка е наполовин болка. При Шумахер има нещо наистина странно и необичайно.

крият, че ако нямаха пари за да го държат докторите "жив" , досега да е изгнил Шуми.... Sad, but true ....