10-годишното предизвикателство на българския спорт

Герои, събития и клубове от новините в спорта ни - преди и сега

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много готина статия!

... "Лудогорец Арена" преди 10 години и модерното съоръжение, което Разград има днес. Един напълно излишен стадион като структура за Разград, само и само да задоволи мегаломанските щения и комплекси на гела! И разбира се платен на 90% от българската държава т.е. ВСИЧКИ НАС! Само на 50км от там има 5 пъти по-голям град с 3 футболни отбора и нито един нормален стадион! врабчо, свободен съм цял ден и що го пиша това до припадък, независимо, че го триеш! Ще ти направя живота прекрасен.

Силно вярвам че щедойде ден в който тези титли на тази шайка на гелосания ще бъдат анулирани.Добре е, че има съвременна техника която да съхрани всички свинщини с толерирането на този уродлив и намразен чуждестранен легион, заради който бе загробен целия български футбол.При една ревизия на мачовете могат да се видят всички подпирания на тези мангали.От гонене на противникови играчи, затваряне на очи от съдии за груби нарушения и за неотменени явни засадни голове.Тези свинщини на всеки от последните седем години са достатъчни за анулиране на тези'шампОани".

Лудогорец ли натрупа дълговете на ЦСКА? Батков на Лудогорец ли беше собственик? А дебелия тотаджия в Овча Купел и той ли е слуга на гелосания? Всичките "грандове" са шампиони на турнира "кой ми сpа в гащите".

Абе кви дългове те гонят бе овчи.ЦСКА ли наряза корабите и с тях купиха амуджи и съдии плюс пиянде за шеф на федерацията, който за шепа стотинки е готов да продаде и майка си.Грандовете ги докараха до това положение такива като гелосания а този измислен отбор никога няма да стигне успехите им, камо ли да създаде футболисти като тяхАйде бегай да ти обършат дупето.

Вие май хептен изтрещяхте.

какви са тия глупости