Коментари - 10–те най: Ивановците в българския футбол | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Титлата е на Берое, не на Тракия за 1985. Айде проверявайте си инфото. В един от следващите сезони Берое падат със седем на един(ако не бъркам) от Тракия. Но тогава заслуга има и Чико и храната в хотела :). Вуцата вкарва един от най красивите голове на световното, но в нашата врата. Георги Славков е аут от ационалния, защото отказва на Вуцата да отиде в Левски.

Завинаги

Без Батето не върви класацията

Няма какво да пишете ли?

И да паднем, и да бием пак ще се напием.

Щом са във футбола значи са неграмотни боклуци!

Друго си е да си неграмотен блъскач на клавиатурата.

Kalin

Без Славков списък е куц.Квото и да е той направи бая за спорта и футбола у нас и малко не достигна за да има и зимна олимпиада.

Пропуснали Батето.

Аз пък без да се казвам Иван, днес също имам празник - рожден ден ! Относно Ивановците - да им е живо и здраво името и само да припомня някои от бисерите на Батето : “Към футболистите от “Поморие”: - Вие що си губите времето с футбол , бе ? Какъв хубав Винпром имате с вино и ракия , а си трошите краката с топка . Я да се поправите !”

ЧРД, да си жив и здрав, а на Ивановците да им е живо и здраво името.

По-скоро да са живи и здрави ивановците, че името им няма как да е здраво!

Няколко от ивановцоте на списъка са измислени герои

Вие мене уажаате ли ме оште, а? И с кво саа ше ме почерпите, хазха-ха? Шото тук даат само шотландска отлежала амброзия, ха-ха-ха... Ама па што последоатели остаих, братче-е....Целият БФС барабар с метачите и чистачите! И на секи по мацка за мезе, а те неблагодарни и оште искат. Що деца се народиа ей така, от едното ништо и от другото ништо, ха-ха-ха, че даже нешто и рода си падат по баджанашка линия, хе-хе!