Коментари - 100 дни до Париж 2024: Броенето започна, но въпросителните са много (Галерия) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам приятел, който живее в Париж. Той казва, че Макарон и властите са призовали местните жители (няколко милиона човека) да НАПУСНАТ ПАРИЖ по време на "игрите" ! Градът ще бъде призрачен, затворен, полицейски град в който можеш да се движиш само със специални електронни пропуски и проверяван на всеки пет минути ! Макрон е лъгал, че ще направи безплатен градския транспорт по време на олимпиядата - сега се оказва, че цените ще бъдат специални вдигнати и завишени, Изобщо олимпийските игри се превръщат в нещо като пародията на олимпийски игри проведени от Хитлер - без най-силните състезатели, с перманентни и отвратителни изстъпления на расова основа, йезуитска и лъжлива политкоректност израждаща се във фанатизъм и организатори-съдии - безкруполни, корумпирани, лъжливи и алчни, сенилни старчета - каквито са в МОК днес ! Ще ги гледате ли тези "игри" ? Дори олимпийския огън не беше запален както трябва - Боговете на Олимп не искаха това !

"приятелят" ти говори пълни глупости, да не кажем откровени лъжи ...

"Приятелите" му са в Пасоля на Мутрофанката и яко дезинформират!

Познавам 4-5 човека, които живеят в Париж и околностите, с които поддържам ежемесечни връзки. Аз самият съм ходил многократно. Всичките казват, горе-долу еднакви неща. Например за протестите всеки четвъртък или събота. За тях тук никой нищо не казва. Ти познаваш ли някой който живее там ? Кажи нещо по-конкретно ?

към корумпирания МОК отложете тази клоунада в париж в името на човешкия живот не искате повторение на мюнхен 72

Макронът ще праща ли аскер в 404?

оня с бабката с подкрепата си за израел направи невъзможни олимпийските игри в париж,те няма да се състоят поради страха на нормалните хора от отмъщението за избитите деца и геноцида на израел в газа,така че страха ще завладее пуделите на сащ които повярваха че може вече да има нормален спорт и няма двуличност в избора на участници