100 г. национален отбор на България: Болезненото настояще - две декади суша и сивота

2024- бележи не само вековния юбилей на националния тим, но и 20 години без голям форум

Обратно в новината

Коментари - 100 г. национален отбор на България: Болезненото настояще - две декади суша и сивота | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато хърватите постоянно създават нови спомени и нови успехи, ние винаги се осланяме на старите. Познавам няколко момчета от ЦСКА и Левски, които щяха да станат добри футболисти на местно ниво - можеха да са титуляри в "А" Група. Обаче пред тях предпочитаха връзкарчетата, за които мама и тати плащат на треньора да играят, и се отказаха от футбола. А сега си представете колко стотин таланти са се отказали само заради такива случаи.

Един е Боби трезвената Перука и Гонзю осмокласника е неговия пророк! Шалах!

Декади?

Истината е че всеки от нас е нещо ,продавач , шофьор , музикант , и тн и гледа да си върши работата до колкото е възможно, да е професионалист .. Но когато си професионален спортист и си толкова делече от истината сигурно е доста срамно

За последната седмица изсрахте 1000 статии "100 години национален отбор"..... А къде е тоя национален отбор? Какви успехи има? Кога беше последната победа срещу някой силен отбор? Кога за последно се класираха на някое първенство? Има ли изобщо смисъл от т.нар. "национален отбор" в сегашното му състояние?

Болезнено настояще, болезнено минало... Какво ли ще е бъдещето?

Национален отбор няма, няма как и да има, когато във Левски, ЦСКА и Лудоговец има по двама трима българи. Говорим, за отбор способен да се класира на някакво първенство. Ако някой в БФС искаше да има добър национален отбор, отдавна да са внедрили Хърватската система, държава по-малка от нас, но с много по големи успехи десетилетия наред. Оставете Бербатов да ви оправи футбола, като не можете.

Две десетилетия?

Значи като,чета статията и оставам с впечатление,че българския национален отбор е спрял да съществува преди 20г , така че не знам какво точно празнуват сега