100 г. национален отбор на България: Пророчеството на Камата и чудото в Ню Йорк

Победата над Германия си остава една от най-значимите в историята на футбола ни

Обратно в новината

Коментари - 100 г. национален отбор на България: Пророчеството на Камата и чудото в Ню Йорк | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А стига ни занимавахте със стари работи, тези трябва да ги е срам, че след тях е Потоп. Единия се занимава с черно тото а другия Хазарта му стана втора природа. И не ги е срам , дори напротив. За перуката и камата става на въпрос. Един читав се намери из между тях, но видите ли не бил комуникативен. Щото Гонзо е! Ха,ха!

И с какво точно ти е виновен Ицо?

е този на първата снимка! . . великото гюме ! виката дузпа ! . хубаво го гледайте тоя тарикат - няма нито един решителен, побеждаващ гол за националният! . потърсете му головете и ще видите - с нито едни негов гол българия не побеждава ! . решителните , побеждаващи голове са вкарвани предимно от - сираков и костадинов ! . но "господин - дузпа" го смятат за "най-велик" щото "топката" му я дадоха заради барселона !

1. Към момента на мача ни Нигерия съвсем не бяха,,традиционно силен съперник'' - добри играчи от прилични клубове, но това им беше дебюта на световно първенство. Може да се каже, че силни ги направихме ние. 2. Бреме не беше титуляр срещу нас. Влезе чак в 83тата минута като смяна на Хеслер. Всъщност това беше и последният мач на Бреме за националния отбор на Германия. 3. Представянето на Германия но СП'94 далеч не беше бляскаво, а по скоро колебливо. Измъчена победа срещу Боливия (1:0), 1:1 с Испания, 3:2 с Корея, 3:2 с Белгия. Хубаво е да се добавят и двете безумни смени срещу Германия: Йорданов за Стоичков и Генчев за Костадинов, т.е. влизат двама формални нападатели, когато с всички сили трябва да браним резултата.

хърватите 20 години подред играят на финали и полуфинали редовно ,швейцария бият който им падне и са световен шампион по точки 10 години подред ..... нашите кауни съсипаха футбола ....точка

Това беше преди 30 години бе дирници, как не ви е срам въобще да говорите за футбол в България като такъв спорт няма вече.

Все още ще сънуваме 1994, стабилно закрепени на последните места.

Айде стига с тая простотия, все едно сме станали първи преди 30 ГОДИНИ. Край няма просто

И 20 години от края на националния.

А лютеница на промоция има ли? Нещо бонусче?

Още ли се занимавате с тая глупост бе

най-грозният екип - червен ! . "лудо" лято ...още 94-а казвах - случайно лято ! всички истински хубави неща в живате - реално се случавт случайно ! нека всеки да се замисли за себе си - и ще види че е така ! .

Пий си хапчетата, дедовото! Това беше незабравимо лято за всички българи! Дори и за тези, които не се интересуват от футбол!

Още по времето на социализма са положени основите - футболни стадиони във всяко селце, НЕКОМЕРСИАЛНИ треньори и спортни директори, най-големите таланти имат сигурно развитие в спорта ... що сега няма случайно класиране на полуфинал или четвърт финал? Ние не можем за едно първенство да се класираме ...