Коментари - Шесто място за Цолов на тестовете във Формула 3, зад него е несломимата София Фльорш | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е нужно, а вероятно не е възможно държавно финансиране за този иначе много талантлив младеж !!!!!!!!!! Цолов е в отбора на един от шефовете на Ферари, т.е. в един от най-богатите отбори на Формула 3 и финанси не са му нужни. Само от него зависи да се развие като пилот до ниво когато заслужено да получи мястото си в болид от Формула 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А колко млади и талантливи пилоти отпаднаха от F1, защото нямат бащи милиардери, които да им купят отбор?

Това е съвсем друго. И не са много подобни отпадания,,, Другаде е заровено кучето в момента. От Цолов най-много и единствено зависи да стане пилот от Формула 1. Просто трябва много да се труди. Яко !!!! Талант явно има ,,,,,,,,,,,

Крайно време е властимащите в лицето на Министерството на младежта и спорта да орежат средствата за десетките никому неизвестни федерации, наредени на държавната ясла, и да отдели няколко милиона за този явно самороден талант, ако искаме българския флаг да се вее по пистите на най-престижния моторен шампионат в света! Ако не го направим сега, или ще бъде погубен таланта поради липса на средства, или ще го гледаме по пистите, но под чужд флаг!

Във формулите няма държави и флагове. Има само отбори и те не са държавни или национални.

Дано не си прав, момчето изглежда патриот, на каската му даже има лъв на фона на знамето ни. Може дори да е по-добре да няма федерация покрай него, че видяхме какви ги надробиха федерациите спрямо най-големите ни звезди - Бербатов, Казийски, Димитров и тн.

Е как да няма държави и флагове. Я вземи един Чеко. Или да кажем един Верстапен, който макар и да е половин белгиец твърди, че е нидерландец и се състезава за Нидерландия. Има си държави, как да няма. Заблудата ти идва пт там, че повечето от ори са базирани в Англия. Но да вземем едно Ферари. Пак ли няма държава?