18 месеца по-късно: Президентът на БФС Борислав Михайлов оттегли оставката си

Легендарният вратар стори това ден след обявяването на кандидатурата на Бербатов

Обратно в новината

Коментари - 18 месеца по-късно: Президентът на БФС Борислав Михайлов оттегли оставката си | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

samo boi shte gi opravi tezi pleshivtzi.

Сега изтрезня или удари едно за кураж?

Хитър ход.Когато народа свали подкрепата си за Мутрата оставката се оттегля

Да очакваме Боко да си върне оставката сега, цирка да е пълен Прави правителство с бсп и пак уволнява Боби

Боби - машинооооооо, къде се загуби бе кабриолет. След такова 18 месечно презареждане на батериите си готов да излетиш до Марс. Не забравяй да вземеш със себе си и дружките си от изпълкома, плюс каса отлежало марково уиски.Чин- чин и наздраве за светлото бъдеще на всички български отбори - от продуцента!

палячо..

До всички таксиметрови шофьори и други ултраси... Които ще протестират и ще опъват палатки. Всеки може да си направи футболен съюз и когато добие лицензи и признание, да "управлява" Перуката с нищо не е виновен, след като корумпираните клубове/членове го подкрепят. П.п. протестирайте срещу подкрепата от държавата за това змийско гнездо.

БФС вече не копае дъното, а направо излезе в Австралия!

Тоя алкохолик пак се натиска за власт Пълно чучело е той Не знам защо го търпят ръководството на държавата Пий си пиенето алкохолик скапан

Търпят го защото е удобен. Той нищо не прави. Докато тези около него правят каквото си поискат. Държава де юре не може да го махне. БФС е независим орган, подчинява се на УЕФА. Разбира се, в БГ държавата може да принуди Боби да напусне. И това стана - под ръководството на ББ. Но ББ пада от власт и Боби се връща. Отделно, вчера Бербатов заяви че ще се кандидатира за шеф на БФС на предсрочен конгрес с платформа да разкара хората на Боби. Съответно те се обадиха на Боби, той се върна и отмениха конгреса.

Браво българи! Вече си имаме еталон за кристално чист човек.

Боби,жестоко се издъни.Никой вече не иска теб и наглата мутра Бай Ганьо.Вън!!!

Заедно с тлъстата мутра трябва да изринем и цялата мутренска сган, завладяла държавата.

Що не се сещам в кодекса на труда да има такъв вариант?

Вечни няма но крадливи и прости завинаги

Чак пък легендарен вратар, айде няма нужда. Най големият отбор в който е играл е Рединг в първа лига на Англия. Моля ви се.

Ако въобще е легендарен, то не е като вратар. А като президент на БФС при който футбола ни стигна дъното. Също, е и легендарен кючекчия, особено когато пее Преслава и има пиячка наоколо. А от днес, е легендарен участник в казуса който ще се изучава в българските университети: “как се подава оставка, която след това се приема, а след 18 месеца оставката се оттегля и подалият се завръща ухилен на бял кон и заявява ‘липсвах ли ви?’.”

18 месеца е взимал заплата без да ходи на работа! Е, голям е!

Работил е. Там работа е банкети и оргии, не вярвам да ги е пропускал, все пак не е бил уволнен, а е бил президент в оставка. Както сега е Боко тиквата.

Разбира се че е работил. Да не е лесно да ядеш и пиеш по банкети, да играеш кючеци и да клатиш к.рви?

България е страната на неограничените възможности а не Америка. Всички дето са отишли в Америка са се объркали. Айде някой да му каже нещо. Кокала е много голям, не може да го изплюе затова, заседнал е не за друго.

Тоя не го довършиха, когато трябваше. Отмъщението на Баце

Слави като върна мандата,тази вечер да размисли и утре пак да си го вземе.

Te това е българска работа. Много се краде в това БФС, а запалянковците лапат мухите. Те за това са запалянковци. Аре всички на мача...........................не.

Ковид активира умопомрачението на всички.

Това ръководство на БФС е пълен провал, но алкохолът им помага да приемат собствената си некадърност и безочие като нещо нормално. Днешното решение е пълна подигравка с всички фенове на футболната игра в България и ново доказателство, че тези хора нямат морал или имат силни зависимости. Ще почакаме да си отидат, за да гледаме националния ни отбор на голям форум.

Язък за спасените голове на младени- сега е тотално излагащо се пиянде.На ниво под нулата смепи футбол сега иначе претенции...

Няма как да напуснеш едно работно място,еднолично с подаване на оставка и когато ти хрумне да се въртеш пак на също то място.То вече е овакантено и за заемането му трябва да се проведе конкурс.Бобито има право да участва в конкурса за нов председател като кандидат,макар,че и това не е морално,но сегашното си е направо незаконно.

Звучи прекрасно да си подадеш оставката и 18 месеца по-късно да си я оттеглиш. Чудя се аз като работник ако си подам оставката, фирмата колко ли време ще мисли дали да ме освободи или може и от утре да съм си в дома, но друго си е БФС. А за тези 18 месеца прекарани в чудене дали да я приемат дали е получавал заплата, ако ДА, как може да кандидатствам за работа в БФС, обещам че в деня на назначението си, ще подам молба за напускане, все пак кой ти дава 18 заплати да си у вас.

Тия номера не са за всеки, трябва сериозен гръб и позиции за това.

И Корнелия го извъртя тоя номер на предишните избори. Подаде оставка и след няколко дена я оттегли. Тука не е ясно защо пияндето са го държали на оставка цели 18 месеца.

Докато не дойде ред малката перука да смени баща си не само като вратар ами и като президент на БФС.

Перуци май вече не бръсне за сливи тиквата и Кра(д)лев... Какво ли значи това?

Пак ще го търпят това пиянде.

Вече нищо не може да ме изненада. Тия мутри са навсякъде. Цъфтим, всички които се докопад до нещо за крадене не пускат кокала.

Бербатов и онези двамата,дето с бяха засилили с 200.Абе момчета,ако не сте много умни,поне четете устава и законите! предполагам,че може да четете.

Свиньо пияна, пак ли ще тръскаш ръчички като играеш кючек, нещастник!

БФС продължава да си е една комунистическа институция. Просто никога не е излизал от комунизма и преминал към демокрация. За по-младите които не са живели по комунизма: Така беше към края на комунизма. Точно такива номера се правеха навсякъде. Докато накрая народа не издържа и възстана, като прогони директорите и партийни ръководители, които нямаха морал. Някои не искаха да си тръгват, та трябваше с шутове да ги гоним. (Не че тези “демократи”, които дойдоха бяха стока, някои от тях си бяха бивши комунисти, като ББ например - бивш член на БКП. Но е друга тема...)

Какво е това действие "оттегляне на оставката"? Подал я е пред съответния служител или ръководна група и съостветно оставката му бива приета или отхвърлена. Ако е била приета, няма как да я оттегля. Ако не е, то как може цели 18 месеца никой да не вземе решение. Абе цялата ни политика е такава, важното е кокала да се държи.

Няма отърване от този тумор. Миналата година епидемията им пречеше, сега са размислили, защото има конкуренция. Чумата да ви тръшне лапачи!

Браво! Всичко си идва на мястото, Боби - президент на БФС, В. Божков - премиер! Владимир Кузов - шеф на "Асамблея на Мира"!!

Единствения президент на БФС,който се е кандидатитрал и става беше Любо Пенев.

Как па нямаше един да го попита Боби ти капка морал имаш ли бе? Само му се лензиха..

Щото няма да се учудя да си е "почивал" година и половина, ама да си ми е текла заплатката.... То при този смешен устав дето го имат....

ВЪн всички ДЯВОЛ- Маймуни и ТРАФИКАНТИ на маймуни от БФС.. Да бягат с разпрани гъззове към Африка както бягаше Веска Меджидиева...

Светът е една голяма сцена и всички ние сме актьори.

Почти 20 години стържем дъното, а мутрите са все едни и същи в Бфс. Ако не бяхме балъци, тези нямаше да помиришат администрация във футбола до края на живота си още преди десетилетие. А ние им плащаме запоите, огромните заплати, лукс автомобили, офиси и хотели

ОПЪВАЙТЕ ПАЛАТКИТЕ ПРЕД БФС! ДА НЕ МИНЕ НИ КОЛА НИ ЧОВЕК ОТ ТАМ! ОСТАВКА ДО ДУПКА И ПРОТЕСТ!!!

Бе всеки да опъва квото намери... ако няма палатки, жени, мъже.

Като опъвате палатките, носете и по някоя бутилка ракиица, че ако барикадирате човечеца вътре да му пращате по някоя (през прозореца) че алкохолната абсистенция си е сериозна работа.

Очевидно е, че на всички стари мутри не им излезе сметката. И Бойко, и Боби се опитаха да ни изиграят сценката "ние сме умрели лисици" и да си продължат далаверите и краденето постарому, но Слави и Бербатов изведнъж излязоха като нови играчи на сцената и им разтуриха кефа. Затова всички номеклатурчици и зависими мутри и в политиката, и в спорта (а така е и в останалите сфери), се разтичаха по всякакви медии като наръсени с "Райд" хлебарки да спасяват положението, но само го влошават, защото на всички ни става ясно колко дълбоко е проникнал тоя тумор на бездържавността и безконтролността.

По някой път се чудя, кой е по-нагъл - Борислав Михайлов или Бойко борисов?

И двамата са мега нагли - ама единият го раздава лъв а другият е просто пиян мишок.

Ей това се казва да си пълно перде, абсолютна мишка и да нямаш никакво чувство за морал. Жалко, алчна дребна пияна душица, за която парите са всичко а явно след като бате Бойко го насмете са свършили.

Сега остава и ББ да се върне в Правителството и да си оттегли оставката. Ще каже че като не може да се сформира ново Правителство, той се връща да спасява страната. В България е така. Но и ние сме си виновни щом позволяваме такива индивиди като Боби и ББ да ни се изплюват в лицата.

Бате Бойко не е на власт и зайците изпълзяха от дупките веднага. Ама не си е напраил сметката, че след два месеца се връща на бял кон. :) Ех, кокала не с епуска до последно, нищо, че всеки те псува и не те иска. Турик си ги е всички на дедовия и и ска пак да лапа. Парите са си пари.

Ето колко го е махнал батя ти Бойко. 18 месеца в оставка,но не бил в оставка.

Душманинът му Тиква си отива и мишоците изпълзяха от дупките. Нищожество!

Само в държавата на тиквите е възможно да се случват подобни неща

Какво искаш да кажеш? Спомни си, че Бойко напъна пияндура да се маха.

Бойко е един от виновниците за нивото на българския футбол с пристрастията си и всяческа подкрепа за сметка на българските данъкоплатци към двата държавни отбора от оня град и Подуене

Да, след като резилите на национала почнаха да се отразяват на общото недоволство от властта. Преди това си го дундурка сума години. А и какво стана след мощното "медийно" нахлуване на Каскета в БФС? Нищо и половина. Като и в останалите му гръмки изяви.

славиту ще опрай нещата. Той вече започна да ви оправя лека полека и да ви приземява :)

В случая тиква си ти!

На тая мумия да не му е свършило уискито ;)