17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е то си и личи от самолет,кво да разкрива?

кастриран кавал

Такова решение ТРЯБВА да важи за ВСИЧКИ спортове, включително и за шахмат-а!

Да не забравяме, че аборигените, се биеха в гърдите, че защитават законите. Такъв панаир направиха с Джокович, само и само да не му позволят да играе. Арести, съдилища - а техните изроди (извинявам се, но това животно -трансджендър си е чист изрод) , си ходят по състезания, къде дрогирани, къде под полата му се виждат мандалмите! Абе, всичко е тояно! Да ни е честита новата либерална линия в спорта!

защо обиждаш аборигените...те нямаха нищо против Джокович....британските натрапници в Австралия не си го харесват

Извинявам се! И на теб , и на аборигените! Исках да напиша - каторжниците- те нали все такива са там власт-имащите! Хубав ден, и благодаря за забележката!

"Конкретно в ръгбито е забранено да участват жени, които преди това са били мъже" Конкретно това е жена, която иска да живее като мъж, а в ръгбито си се е състезавала като жена както си е по документи.

Аз жена не виждам на снимката, ама вкусове разни.

Вземаха сладоледа от малкото дете и за това им дават златен медал- дообре. Идва големия край, скоро.

Ей, пълно е с извратеняци! Няма ли казарма за вас, та да ви поизточат?

Незнам дали може, но това с тротинетката по магистралата ако го опраскам може и да вдигне към 200 км/ч

Добре де, това като е транджендър може ли да се ебе, и ако заспиш , то дали може да те наебе?

Интересно какво ще стане ако някоя спортистка си признае че си е била постоянно тестостерон. Дали ще и признават медалисти?

смеят ли да не ги признаят...

Лудите на стадиона…

Като е ЛУДА, да ходи да се лекува в Лудницата или някоя болница... Ако и дойде акъла, след време, може пак да се състезава....

Ся, как да я напцуем тази? или този?

Псевдолибералите развалиха и спорта. Няма отърване от тях

Мяза на варненски мангал , ташамурите дали му стоят ?

Е що пък варненски? Другите да не са по-красиви?

е спортът с участващи човешки същества да бъде отречен. Време е за преминаване към роботизирани състезатели - който извади по-добра технология, той ще спечели. Ако това е начинът да се развие роботиката, нека бъде. Инак, ние, живите хора никак няма да стигнем не до звездите, но дори и до близките ни родни планети и луни. Ако огромните пари, вложени в повечето видове спорт се пренасочат в тази кауза - може и да имат малък шанс за човечеството. Иначе - няколкото велики сили ще смелят всякакви подобни мечти

Тоест, мъж е спечелил олимийски медал след състезания с жени. Колко честно е постъпил. Аз лично ако бях част от МОК щях да отнема шампионската му титла.

За съжаление , МОК е на каишка . Там едни добри служители, правят това ,което им е наредено от една голяма бяла къща. Нали трябва да се налагат либералните ценности! За съжаление, спортът отдавна е само политика. Примери - колкото щеш!

29-годишна олимпийска шампионка разкри, че е трансджендър - защо ни занимавате с психари и уроди ?!?

Тия опорочиха и спорта. Ама гледайте като дойде моментът лелките по детските градини като се пръкнат такива.

В днешно време да си нормален е недъг. Не знам за вас, но аз се чувствам подтиснат от цялото това джендъро-ми ту-либерастко-блек лив медърс , което ни притиска отвсякъде. Страх ме е вече , че ако отида на Черно Море може да ме обвинят, че дискриминирам нещо небелите хора.

Прав си, днес мислех да си пусна"Белите не могат да скачат" и се замислих възможно ли е сега да излезе филм с подобно заглавие..

Да! И ще обере всички награди.

А колко е красива язък.