17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този беше като Гришо в американския футбол. Яко зле. Договорът му изтичаше, и никой не го искаше, не защото е бунтар, а защото е бездарен. И незнам защо се прави на негър, като е арабин.

Кап не играе вече, не зашото е бунтар, а зарад потресаващо зловещата си техническа форма. Закоповаше отбора си с няколко грешки във всеки мач, когато играеше. Беше рядко неефективен в последните си 2 сезона. Даже си изгуби стартовата позиция. Фактът с изцепките си по време на химна го направиха нежелан дори и за резерва. Вярвайте, ако играеше като фагота Брейди, щяха на ръце да го носят, въпреки всичко останало. Хайде да е жив и здрав, имаше страхотен сезон като новобранец, но само това. Последва здраво спускане по надолнището (downhill).

ГМО ръгбито е извращение със спорта. но това е друга тема... "знае правата си" - защо не озаглави тази асоциация "учи и се ограмоти"? тия негри са като нашите цигани - прости и неграмотни, отказват да учат и да станат грамотни, а накрая другите им криви. много е лесно да крадеш, убиваш, изнасилваш, пласираш наркотици. Глъмп правилно му е казал да си намери друга държава. най-добре ще е да си ходи у дома в Африка.

А Тръмп да си ходи у Германистанската джамахирия, че и без това имат нужда от коренни немци там. 1/4 вече не са от немски произход. Кой пък е тоя да праща хората по други държави? Кап е американски гражданин точно толкова, колкото и Тръмп. Даже не е ясно чии предци са се озовали в Америка първи, без значение дали като роби или като бегълци от военна служба /дядото на Тръмп/.

Да де , то и ромляните де юре са граждани на България колкото всички останали , но де факто ...

Този се прави на негър, но не е. Арабин е.

СЪжалявам, но ми е малко странно. Човек, който дълги години е бил част от един спорт, който е притежание на "белите" в САЩ. Който е направил кариера в този спорт. Който като звезда в този спорт е натрупал достатъчно средства, за да не му се налага да рабопти до края на живота си. Който навсякъде твърди че е американец. И накрая се противопоставя на всичко това, като проявява очевидно неуважение към символите на тази страна и този спорт. Не че в Америка няма расизъм. Но ако за теб Америка е само расизъм. И ти си против расизма, то защо си там. Много са ми интересни хора, които се "борят" за разни каузи от удобните си американски домове. Все си мисля, че ако искаш да помогнеш на чернокожите, мястото ти е в Африка. А не в климатизираните зали в САЩ. Но винаги е по-удобно да защитаваш кауза на топло и закрито вместо да излезеш навън в студа и да се бориш с проблемите на открито.

Всъщност той няма работа, защото се оказа некадърен и отбора му нямаше да поднови договора с него. Поради което той се н аправи на политик и заложи на демократите и на либерастите.

Пич, проспуснал си най-важното право "Имаш право и задължение да спазваш законите". Този ми се струва като още един Андрешко от прочетеното. С удоволствие ще го вземат в БХК, които защитават правото на мангалите да безчинстват без да има наказания за тях. Иначе това е начина, по който трябва да се действа. Стеляш по полицаи и не стигаш въобще до съдебната зала ...

О, аре стига с тази пропаганда от времето на соц-а в стил "А защо в САЩ бият негрите?" Разтърсил бил Америка, бунт било - дрън-дрън ярина. Що не кажете нещо за Мишел Обама - която като президентша след като веднъж й се наложи да се ръкува с единственото бяло дете от група от около 20 деца в залата, демонстративно и пред камерите си изтри ръката? Най-големите расисти в САЩ са чцветнокожите. Това е.

Цигани сър.

Застреляните от полицията бели са повече от застреляните чернокожи, застреляните чернокожи от други чернокожи са много повече от застреляните от бели :)

колосални средства се хвърлят от нашите продажници и западната пропаганда, да ни научат на тяхния живот и да станем съпричастни на тяхните проблеми! МИЛА РЕДАКЦИЯ ИЗОБЩО НЕ МЕ ВЪЛНУВА ТОЗ РОШЛЯК! НЕ МЕ ВЪЛНУВА ЧЕ В САЩ ЖИВЕЯТ КАТО СКОТОВЕ ДОСТА НАРОД!! МЕН МЕ ВЪЛНУВА ЗАЩО НАШАТА ДЪРЖАВА СЕ РАЗПАДА, А ВИЕ МЪЛЧИТЕ !

"Идеалът" му е постигнат в България - "ромите" са напълно безнаказани и ползват множество привилегии.

Добре бе, ако чернокожите са толкова неоправдани в лошата Америка, да ми покажат една държава, където имат повече права и по-добри възможности за развитие...

права, друго е да се изпълняват и трето е да имаш средства да ги реализираш!!

ахаха, колко жалка пропагандна статийка. ахаха, този така се изложи, че никой не иска да го погледне вече, а тук ни го навирате за герой и бунтар. ахахах Добре, че отдавна никой не се връзва на болшевишките статии на НПО центъра!! Жалка пропагадна картинка!!!

какви ти болшевики в главата ти! Просто ти налагат мисълта че видиш ли там има демокрация! За да спи спокойно тази вечер раята!

Прогресивните леви "демократи " са точно новите болшевики

Ако се поинтересувате и задълбаете в историята ще разберете защо наричам пишмандемократите болшевики. А глобализацията е препакован социалистически интернационал. ;-)

Този свят ще отиде на майната си, когато искаме да имаме само права, но не и задължения. Просто е!

А имаш ли право да "внасяш" демокрация в други държави според собствените си разбирания? Имаш ли право да подкрепяш определени сили и да предизвикваш войни? Имаш ли право да екплоатираш хората в други държави и да печелиш от това? Имаш ли право да се смяташ за богопомазан народ на цялата Земя? ... Всичко звучи като типичната американска приказка за успокоение на съвестта.

Имаш , когато си силния , всички империи са го правили

И какво не му е наред на това лекенце: отгледан от бели родители от средната класа, изпратен в колеж, за да играе футбол? Има много бели деца от бедни семейства, които няма да помиришат колеж и образование. Бил тъмнокож и затова трябва да обижда родната си държава и да показва неуважение към националния флаг? Рекламно лице бил на Найк- хубаво, няма да видят повече и един долар от мен. Родолюбието е общочовешка ценност и всеки слуга на глобализма, който се заиграва с нея, заслужава пълен бойкот.

Бейзбол е номер едно спорт в Америка. Правата идват след задълженията.

Кога ли в България ще имаме един Каперник от цигански произход,който да се бори за правата на циганите?

tonk11

Надявам се, че това е майтап.

Не е,голата истина е!