17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питеци, вие никога няма да бъдете оправени, защото злобата, разделението и завистта са доминиращи в мъничките ви душички. Виаги ще тънете в мизерия, защото сте завистливи и злобни прашинки.

Кюрд и бразилец...

А Къде са Гунди,Гонзо и Насето…Великите звезди на обора от Сухата Река??? Нещо не ги виждам???!!!!! Ехо сини звездички, къде сте????

ами записани са със златни букви в историята на най-великия отбор в България - там са. а ти гастролиращия циганин от маями го броиш за цска ли мухахахахахахаххахаха палячо

Събрали са се Циганин и Селяндур!! ЛЕВСКИ ФОРЕВЪР

Стоичков е най-големия БОКЛУК, пръквал се някога из футбола ... Това беше най-голямата простотия и байганьовщина в Барцелоната ... Брадясал, разгащен, разчорлен, ходи по терена и псува всички - и от неговия отбор и от противниковия, риташе съдиите ... Накрая като похлупак стана и рекламно лице на ВИС !!!

На снимката виждам двама - единия е един от най-великите футболисти, който съм гледал да играе футбол - РОМАРИО :) За съжаление мениджърски игрички и интереси го изхвърлиха от Барселона, когато беше в най-добра форма, а можеше да даде още много, както и да е в големия футбол трябва да си и голям характер и страшно целеустремен , а Ромарио го болеше хуя за подобни амбиции - затова и така залезе другият на снимката е един неграмотен 'Арманлийски мангал, който много отдавна се отрече от България защото тя нищо не му била "дала" Така че ние си имаме дума за него - Кюрд...

Бразилия е Боклук...Бака с Помия.. НЕ ни интересува... А Стоичков щото НЕ знае първите две изречение от написаното и е направил ГЛУПОСТ, като е отишъл там...

Не всички левскари са еднакви- случайно срещнах Стоичков и с огромно уважение го поздравих и помолих за обща снимка, като честно му казах че съм от Левски. Голям пич е- каза че това няма значение за неги и позира за снимката. Наистина голям! Съвсем същото мисля и за Бербатов, и за Костадинов и за всички големи български футболисти. Първо сме българи, а след това фенове на този и онзи отбор!

Така е, ти специално ми се виждаш голям ЛЕВСКАР... другия път се цуни с Хицко и се снимай с фанелката му номер 4 ;)

Големия левскар сигурно трябва да скочи на бой. Дееба мама ви и сбърканяците дрогирани

СОИЧКОВ И БЕРБАТОВ СА ФЕНОМЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ И СВЕТА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СКОРО ТАКИЕА НЯМА ДА ИМА В БЪЛГАРИЯ.

Заради фенските пристрастия и едно време и сега, не можем да гледаме Христо Стоичков.Когато имахме най-силните футболисти в света Пенев,Костадинов и Стоичков да играят и да са голмайстори на Испания и Португалия наще долни телевизионери умишлено не купуваха и не излъчваха мачовете от тези първенства включително дербитата Реал и Барса.Сега Стоичков води едно от най-интересните предавания с интервюта с легенди на футбола по испанския канал в САЩ,но нито

една кабелна телевизия не го излъчва на живо или преведено на запис.Дори под няколко снимки на двамата с Ромарио гледам как хейтват левскарите.Жалка работа.

При Краси Минев и Памуков ги дават.

Доста добри бяха и бая як сезон направиха заедно. Само загубата от Милан в Атина на финала за КЕШ заболя. Респект.

В историята на футбола има два вида футболисти: ХРИСТО СТОИЧКОВ и всички останали...

ТИТАН! ПОКЛОН!

защо трябва да ме интересуват някакви хора, които са получавали адски много пари само и само, защото са ритнали една топка в правилната посока...

Една домашнярка, пусни си Планета и не ни заанимавай с безмисленото си съществуване.

..жена ти пак е загорила яхнията и ни занимаваш с лошото си настроение...

до Аз. Аз пък не разбирам защо трябва да четеш и пишеш по теми които не те интересувар.По надолу някъде има рубрика за женската аудитория.Намери си нещо за четене и коментиране там.

Какви са тия футболисти,една татуировка нямат и гел не слагат.

ощИ играя

А по улиците , се размириса на некъпани прокопиеви протестъри

Истински факири. Намираха се един друг със затворени очи.

От тогава досега минаха хиляди и хиляди униклани мачове, а ние вместо да сме част от магията, се взираме в някакви чернобели записи от времето на прабаба ми.

Освободете упралвението на футбола ни от присъствието си и ходете да си играете на тото1 и бинго някъде без да вдигате много шум!

големи!!! и двамата!!!

Тия родни дядковци - нарцисити, пречат на развитието на трето поколение млади футболисти. Вижте и днешното поколение - от 20 годин ине сме имали толкова добри родни футболисти, а националния пада от отбори, които биха дали мило и драго за всяка една от резервите ни. хайде прете да ни натрапватре физиономиите им и хазартните им покровители.

Браво разбирач,добре че сподели великите си мисли,че и някой друг да "разбере" като тебе