17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако някой не знае защо му казват Ракетата...

авторът да не е предрусал нещо, много еуфория вкарва. след гледането в една точка туй е най-интересния "спорт"

Аз съм го правил много пъти... С дна подробност---девет топки... А Ронни е велик!

Заради него започнах да гледам снукър

Най-великия играч на снукър в историята. Няма друг като него

Хендри. Но Рони е 1% по-добър

Велика игра е. Крусибъл ме държи пред екрана на телевизора както нищо друго. А обикновено не гледам телевизия. Напишете малко и за Деси Божилова. Тя също е интересен талант. Лично аз съм фен на Тръмп, но Рони е страшна харизма.

Натурален талант, нещо като Роналдиньо във футбола или Майкъл Джордан в баскетбола. Има и други отлични играчи, но той е роден за това.. леко лежерен като стил, понякога се разсейва и може да допусне грешка.. Но реши ли да играе няма друг като него.. Респект!

заради него я обикнах тази невероятна игра! Не ме кефят останалите, особено много ме дразни Селби с неговия флегматизъм!

Но се съгласявам напълно, че Рони О'Съливан си е природно надарен. Селби е по-скоро "оформен" такъв. Изключителен тактик и "психолог" на масата. Рони е емоционален и много не обръща внимание на психологическата игра.. Но повече от компенсира с вродения си талант!

От къде измислихте това 5 мин и 8 сек.????? Времето е 5 мин и 20 сек.!!!

Хейт без проверка на фактите. Отварянето на сайта на Гинес или Уикипедиа лесно би те ориентирало във фактите. И би ти отнело "рекордните" 10 секунди. Които биха ти спестили известно количество срам, ако можеше да изпитваш такова нещо... Първоначално засеченото време от организаторите на турнира е 5 минути и 20 секунди. Години по-късно обаче се установява, че времето не е регистрирано правилно, а именно от момента на първия контакт с бялата топка. Към момента рекордът е официално признат с време 5 минути и 8 секунди. Дано да си вземеш поука ама надали... Всепризнат симптом на българския форумен списвач е първо да дрънка и после да мисли.

Смешник си

А ти си жалкар.

Един от малкото материали, които прочетох с интерес отначало до край.

Гениален! Абсолютен! Рони О‘Съливан!