35 години на Еверест

Рекордът на Стефка не пада и продължава да е една от големите ни спортни гордости

Обратно в новината

Коментари - 35 години на Еверест | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте ни занимавали с тоя ДОПИНГИРАН БОКЛУК Стефка Костадинова!!!!

Глупости и половина!!!! всички знаем, че нейният "рекорд" беше подобрен още не следващата година, а всъщност се оказа, че го е поставила тотално неправомерно!!!! Нали после я хванаха с допинг и се оказа, че никой не ѝ признава рекорда, само българските журналисти на всеки 30-ти август балалайкат едно и също...

Това българинът е уникално нещо... Дай му с нещо да се гордее, и той изобщо няма да попита дали това изобщо се е случило... А това, че дори и да се е случило, но той няма никакъв принос, все едно важното е да сме постоянно горди с нещо, все на маса, все пияни и все някой да ни оправя...

Ѝ подобри рекорда, специалисте?

_stankow

Какво е това "тотално неправомерно" и кой не е признал рекорда ?

са станали българските химици

И как да го подобрят, след като той никога не е би поставян?!?! Или и ти си от ония, които са "адски горди", че са българи, ама реално бъхтят за 800лв на месец и самите те не знаят защото точно са се родили...

Ами защото когото и да попиташ в нормалния свят никой никъде не е чувал за това коя е Стефка Костадинова или ако е чувал, то съжаляваш, че си го питал....

А през коя точно година, Костадинова е покорила връх Еверест? Защото както е написано заглавието става дума за връх, а не за рекорд в дисциплината висок скок.

_stankow

Няма такова нещо като "българинът". Има една утайка от около 1/1000 населението, които се държат по описания от вас начин. Но те пък какви българи са ? И ако са българи, защо така страшно ненавиждат българския народ ?

Само като отвориш сайта на Международната асоциация на лекоатлетическите федерации и виждаш, че Стефка държи световния рекорд. Не знам и@диотите-тролове, подвизаващи се тук какви групости пишат. Стефка си държи рекорда, не е хващана с допинг и тъй. А вие си тънете в безкрайната нищета и екс*кременти.

Ти ако на Интернет вярваш... Еми за това ще сме на това положение...

Ами ти пиле шарено, в момента не си ли в тоя същия интернет? Значи и на теб и подобни на теб не може да се вярва какво пишат.

Тъп трол

_stankow

И как така "не е бил поставян" ? Рекордът на височина при жените на открито е подобряван няколко пъти. Ето последните му подобрения: 2.07 m Lyudmila Andonova (BUL) 20 юли 1984 Източен Берлин 2.07 m Stefka Kostadinova (BUL) 25 май 1986 София 2.08 m Stefka Kostadinova (BUL) 31 май 1986 София 2.09 m Stefka Kostadinova (BUL) 30 август 1987 Рим Така че не само че е бил поставен, ами е бил поставен 4 пъти. От две българки. И не е надминат досега. Така пише на сайта на международната федерация по лека атлетика, но, разбира се, от дойчевелето по-добре знаят ! :D :D

_stankow

В този ваш "нормален" свят за много неща не са чували. Но това е дефект на тяхната обща култура.

Най-добре да вярваш на сатрапската фалшива пропаганда! Там ще ти кажат, че Стефьонка е рашистка и за това държи рекорда!

Изгледайте скока на бавна скорост. И на 215 см да беше летвата пак щеше да я прескочи. Малшанс, че не е поискала по-голяма височина за този скок, била е в уникална кондиция, а разкрачът за скока супер прецизно изпълнен.

_stankow

Рекордът е поставен в Рим. Защо са се провалили италианските "химици" ? Май щото не са имали какво да открият ...

"Те какви българи са" - ами не са българи...русофили са,затова ненавиждат българският народ.

на контрол на препаратите !

Имам въпрос - ти на какви наркотици си? Ако не си , веднага отивай да се прегледаш- на психиатър! Явно си от "новата генерация" тролове,които на черното казват бяло- срещу едни зелени листчета. Да, всички гледахме (аз съм малко по-възрастен от теб) ,как по поставен този рекорд. Имаше телевизия тогава, и предаваше това първенство - колкото и да ти е чудно. Така че ,цял свят видя рекорда! А да кажеш че нещо , което цял свят е видял, не се е случило- не знам за какъв урод става дума! Пак казвам , или смени дрогата, или се обеси някъде-тихичко - на никой няма да липсваш!!!

А ти - тя, то , както и да се наричаш - на какво вярваш? Само питам? При положение , че няма как да си гледал/а/о този скок, на какво би повярвал/а/о??? Кой ти е любимият цвят , от знамето на Дъгата?

Искам да кажа на всички манипулатори лъжци следното, преди всяко лекоатлетическо състезание, когато се изписват постиженията в тази дисциплина като световен рекорд се отбелязва на екран следното WR- Stefka Kostadinova 2.09m.

Стефка Костадинова е родена в Москва.Още като малка изпращат семейството и в България. Успехите и се дължат на Русия,а не на България

Бен Джоньн го хванаха и дисквалифицираха с ''ниския'' допинг контрол, а Стефка ''пропуснаха'' ?!

Бягай при чичко Сорос, да те щипне по бузката, да те плесне закачливо по дупето, и да ти даде едни парични знаци! Ама пък какъв ник имаш - изби рибата в Перовска!

Слабоумен рашистки трол! Жалки безродни антибългари сте, отрепки мутрофаносвки!

Тъпанар абсолютен.

Аз мисля, че Путин е виновен! Той е казал на Стефка, или скачаш 209 , или няма да те приемем в Партията! хахахаха Малоумен трол си ти Андрешко!

Да ама никога не се е състезавала за CCCР, а за България, нали?

се оказа неблагодарна уроспия.Би шута на мъжа си който като треньор и баща на сина я направи голям спортист, и за мангизи се ожени за богаташ. В живота пълен боклук.

Пише че е родена в Пловдив.Личи си спортната и турска жилка.Само хора от Източна Румелия са способни на такива успехи

Като спортист е била нещо, но като организатор и шеф на БОК е кръгла нула ! Не отиде на последните олимпийски игри - нито на зимните, нито летните ... под предлог че си е изкълчила менискусА !!!??? Менискус нито се 'кълчи', нито се 'кокорчи' ...

Стефка Костадинова е родена на 25 март 1965 г. в Пловдив. Кариерата си започва с гимнастика и плуване. Учи в Средно спортно училище „Васил Левски“ в град Пловдив. В 7-и клас вече е „майстор на спорта“,а в 10-и клас скача 190 см. Първия си скок над 2 метра прави на 25 август 1984 г. в София. След спортното училище, завършва спортен педагогически профил в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. През 1989 г. се омъжва за своя треньор Николай Петров.През 1995 г. става майка на син на име Николай. По-късно Петров и Костадинова се разделят. На 9 юни 2007 г. в курорта „Елените“ се омъжва за дългогодишния си приятел Николай Попвасилев. През 1999 г. Стефка Костадинова става вицепрезидент на Българската федерация по лека атлетика. През 2002 г. е избрана за заместник-председател на Държавната агенция за младежта и спорта.  На 11 ноември 2005 г. е избрана за председател на Българския олимпийски комитет, а четири години по-късно е преизбрана за втори мандат. На 9 май 2013 г. Стефка Костадинова е избрана за трети път като председател на Българския олимпийски комитет. На 23 март 2017 г. е избрана за четвърти мандат като председател на БОК. На 5 май 2021 г. е избрана за пети мандат като председател на Български олимпийски комитет. Владее английски и руски език.

Стефчето не беше ли държанка на Главния?

Ти виждал си си я на живо скоро?Несполучливи пластични операции и след това ботокс.В момента изглежда като орките от Властелинът на пръстените. Е как да отиде на Олимиадата?

Не бее , майка ти беше държанка! Идиот!!! И дори да е така - с какво й помогна да скочи 209??? Много сте тъпи бе тролчета , къде ви намират такива бе???

Имало едно време по комунизма. Сега нищо.

Браво! Научил си се да търсиш в Гугъл!

Значи Южна България не са Българи? Така ли да те разбирам? И сега ще ми кажеш че си софиянец сигурна??? Това някаква нова анти-българска опорка от козяк ли е? Бахти малоумника си , честно! А защо за Северна България казват - Отатък Балкана?

Еверест се използва и за нарицателно като най-висок връх в нещо!

шшшш....майтап няма,верно е така!

2022-08-30 11:27:19 аз (нерегистриран) Стефка Костадинова е родена в Москва. ------- никога не съм я харесвал ...усещал съм подсъзнателно блядското в нея ...

Не ги ограмотявай - ще ги изгонят от тролската програма на козяк! Там грамотни няма!!! Всички са копи-пейст юнаци!

А ти имаш ли нещо да кажеш по въпроса или просто така си драскаш по инерция да ти минава времето?!

Стефчето е толкова кадърна шефка на БОК, колкото Борислав Михайлов на БФС ! И двамата са едни тъпаци и некадърници, без качества за постовете, които заемат !! Ама щом има кой да ги избира заради 40 годишни приятелства ... така ще е !!!

А ти защо не си си пил хапчетата тази сутрин? Нали се разбрахме - не само червените, а и сините и зелените! Май , пак ще сложим бялата риза с дългите ръкави!!!

И ти като беше там, само им светеше ли? Смешник жалък!

И кога си видял Стефка да прави подобни изпълнения като перуката Михайлов бе смешник? Кога??????