17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тепърва простите ингилизки наркомани ще си хапят целулитните задници, и ще реват за връщане към сигурността на общия пазар...Само ако имаше един нормален анализатор на събитието, който да припомни на дебилите, че ЕИО е създадена най-вече като общ пазар на стоманата в континента (за регулация на цената на стоманата и въглищата, още по-точно), може би на некой островен щеше да му просветне между ушите за какво точно става реч. Ама такива анализатори нещо не се видят на хоризонта.

А удобно се забравя, че в Русия ниският престъпник вече се провъзгласи за цар За това защо не пишете, руски слуги

След Референдум с толкова малко мнозинство ?! И изобщо има въпроси , които не могат да се решават с референдум ! Пример: Колко да е минималната заплата в България ? а) 600 лв. б) 3000 лв. и в) 6000 лв.

idio

а на теб напави ли ти впечатление, че 3 години след регерендума "с толкова малко мнозинство" ПАртията натоварена да го извърши получи огромен (нежиждан от времето на тачър) успех ? хората май си държат и потвърждават решението? как мислиш ?

1973 не е било ЕС,а европейска икономическа общност.Има голяма разлика.Тогава са се развали за общия пазар,без да предполагат ,че след 1991 еврочиновници ще ги командват.

От брекзит губят и Европа и Англия. Печелят само Тръмп и путкин

Все едно да събереш Меси, Роналдо, Неймар..... Двама са Южна Америка....Страхотно сравнение Домакините побеждават с 2:0. Голове вкарват датчанин и шотландец...на Уембли в Лондон.....Домакините ли каза?

Много си тъп павка ....

На същата тази дата бях на "мач" на Корен(беше студена зима), но все па си мисля , че двамат на снимката са адаши - казват се Боби , само ,че единият е Муур, другият Чарлтън.