Коментари - 5 години и половина след трагедията: Ново дело за € 120 млн. не дава покой на душата на Емилиано Сала | Корнер.dir.bg

Коментари - 5 години и половина след трагедията: Ново дело за € 120 млн. не дава покой на душата на Емилиано Сала | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 4

Ужасно грозно и неприятно е, толкова страни (футболни отбори, роднини, футболни асоциации) да продължават да се мъчат да изкарат пари от тази трагедия. За мен лично най-справедливо щеше да бъде Кардиф Сити да платят само половината от трансферната сума за Емилиано Сала на Нант и случаят да приключи солидарно с някаква загуба за всички замесени страни. Вместо това, ето 5 години по-късно - всеки се е разчекнал и завежда някакви абсурдни искове с цел да припечели нещо по-малко или по-значимо. Недостойно и грозно.

Не си прав. Който купува си плаща цялата сума. И вината е само и единствено в клуба от Кардиф, че сам не се е погрижил да превози, вече своя си футболист, а го е оставил да се оправя сам. Нант вече нямат нищо общо с бившия си футболист, след като е сключен/парафиран новия договор и нямат никакви задължения да го извозват за някъде/ФК Кардиф. Много големи аматьори се оказаха тези във ФК Кардиф. Сала можеше да пострада и при пътен инцидент било във Франция или Англия, това значи ли, че все ще е виновен ФК Нант !!!

"... и "отказ от задълженията да окаже съдействие на свой играч" - защото Нант не се е погрижил за полета на Сала през Ламанша, ..."- май не е точно така . Винаги когато съм чел за трансфер , новия клуб осигурява транспорта, в някои случаи дори с частен самолет!

Абе това са глупости и ала-бала. За едни пусти пари е всичко.