Шестима задържани и трима пуснати за издирване заради расисткия скандал

Не толерираме такова поведение, заяви директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

расистки скандал заради някакви дрогирани лумпенчета,и даже полицията се опитва да е толерантна,а защо полицията не вкарва зад решетките стотиците цигани които издевателстват над БЪЛГАРИТЕ и ги обиждат,някой да ми каже ЗАЩО

Наистина паплач! Като че ли в София са събрани такива от цялата страна.

столичанин трето качество,каквито родителите ,такива и децата,каквито политиците от всички бои,такъв електорат

ОБЩО УСТАНОВЕНИ СА 15 УЧАСТНИКА - и щом толкова лесно ги установават, защо МВР допусна ексцесии?

има друга по важна задача преди избори,да варди електората да си получи парите

Сам англичанинът Чарлз Дарвин е доказал,че човекът е произлязъл от маймуната ! Не от лъва или тигъра,а от маймуната ! Не виждам нищо лошо,човек да имитира праотците си ! Не е обидно нито за черните,нито за белите ! Защо черните се дразнят,те си знаят !

Щом Стоичков се разциври, циркът е пълен.

"Общо установени са 15 участници ", сега ако разберат и кой го е организирал,

Всъщност трите държави в Европа с най-сериозни прояви на расизъм са Русия, Украйна и Полша. Но Русия е твърде голяма, важна и силна, за да се занимават с нея. А и ако решат органите на реда там са много ефективни. Не случайно на Световното нямаше никакви проблеми. В Украйна и Полша национализмът, ксенофобията и даже неонацизмът се финансира и подкрепя от същите тези хора, които в момента са най-гласовити. Те просто го използват в тяхната хибридна война с Русия... Така че ние сме най-лесния таргет...

за теб не е обидно но расистите от англия като чуят маймунски звуци си мислят за черните хора....ти не разсъжаваш така защото не си расист, тези организации които са уж расистки са най големите разпространители на расизъм, прикрит под претекст за анти расизъм.....

оито са уж анти расистки са най - големите разпространители на расизъм, прикрит под претекст за анти расизъм.....

КОМПЛЕКСАРИ А РАСИСТИТЕ НА МАЧА БЯХА ПРЕД ФРАКЦИЯТА ЛОКО АРМИ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ А ИНАЧЕ РАСИСТИ И КОМПЛЕКСАРИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМАМНО ОТ

Трябва да ги накарат да платят глобата, която ще понесе българия заради този скандал! Българина разбира от дума чак когато му бръкнат в джоба!!!

*България - извинявам се за малката буква!

не се обаждай,че си тъп влах на захранка от червени мангали

ПУСНЕТЕ ГИ!!!!! Защо не задържахте търкалящите се по Витошка бритиш 0лигофренс??!!!

Доста съм пътувал и да ви кажа по опасен расизам от тъмния не съм виждал.

100 % тия не знаят какво е расизъм на пък са обвинени е Расизъм !? Защото така са им казали !

Защо сте ги задържали, сега по кой закон ще ги съдите, по закона за маймунския звук или закона за повдигнта ръка за поздрав под определен забранен ъгъл...

Когато се псуват на Майка е Традиция , а когато крещят като маймуни е расизъм !

Полицейското добродушие срещу хулиганите е резултат от вмирисаната откъм главата власт у нас

Де да бяха толкова бързи и с престъпленията. Ама не са! Правиш някакви ЗВУЦИ веднага те арестуват. Циганин убива старица и... НИЩО. Боколандия съвсем пропадна.

Ние сами се изключихме от Европейското и не е нужно някой си Клеменко да иска да бъдем изключени.

Лумпен може ли да мисли?

Директора да бъде смъмрен за курвенска проява. Толерират подмяната на бялото българско население с циганско, неговорещо езика но не толерират общественото изразяване на несъгласие с проблема, изразено чрез расистки изказвания. Директора да вземе да се образова, при нас негър означава просто негър като цвят и съответно особенност на характера т.е. на породата. Ние не сме убивали негри, нито сме им взимали земята, нито сме ги ползвали за гавра и нечовешко поведение, за да се чувстваме виновни от думата негър, както трябва да се чувстват сащ, британци и т.н. МВР другарят е объркат такъв и слаб по душа, да признае че при нас проблема е съвсем друг с наши си етноси и нямаме нищо общо с изращеният на британската империя. МВР началника да поеме своята отговорност!

да се изпратят в трудовите лагери в Белене тези хулигани

България трябва да бъде изхърлена от Футбола за 5 години , дори и на клубно ниво . Трябва да се промени Закона за Спорта - не може Държавата да Финансира частни клубове като Лудогорец , Левски , ЦСКА и другите - Бизнеса не плаща ДАНЪЦИ ако финансира клуб по спорт . Това е Корупцията и Мафията в България - взима се от Бедните и се дава на Богатите .

не ми пука за тоя чорбарски отбор. САМО ЛЕВСКИ!

Истината е, че подобни хора са били толерирани винаги и полицията не им посяга, а това не е проблем от последно време. Не става въпрос за едно управление, такива хова са допускани да правят каквото им е наредено вече 30 години, те са добре известни на полицията и тя много добре ги познава, не ги ли искат на стадиона никога няма да влезнат или излезнат. Арестите които се правят са за пред хората, какво като ще ги задържат за 24 часа, като утре ще са на свобода и със свободен достъп до подобни мероприятия. Същите тези правят погроми и по баскетболните мачове, а мерките с/у тях целенасочено са нулеви. Полицията също има нужда от тях за да извива ръцете на спортните клубове за охрана и тя винаги стоварва цяла армия от полицаи, които правят периметър след периметър но той, като че ли е само за обикновенните хора и никога за хулиганите.

"пуснати за издирване" звучи като "освободени, за да бъдат обявени за издирване" . Нещо по-смислено не успяхте ли да измъдрите?

Явно перачите на големите мръсни пари във футбола трябва да бъдат сменени с други !!! Сценарият с 5-тамата платени клакьори е прозрачен и смешен, направо цирк! А що се отнася до английската посланичка, то мнението ни за нея е, че е със същия умствен багаж като всички футболни запалянковци, а и жената много харесва Гешев.

Абе, тъй кат гледам, министъра Красен Кралев ми изглежда на типичен скинар! Слави Трифонов и той пропагандира расизма, като демонстрира принадлежност към "бръснатите глави"...и много други, много други! Затова англичаните ни нарочиха за расистка нация, заради няколко скинаря!

И за какво ще ги осъдите , че издавали животински звуци - смях , за нацистки поздрав - още по-голям смях , защото тогава трябва да осъдите и всички на Бузлуджа понеже има и "ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В. БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН" ...

Хъ де, казвах им аз: "Момчета, дайте да викаме ...ПЕДЕАС", ама така е, няма кой да те чуе, маймунски звуци, среден пръст и накрая расисти, нацисти! ПЕДЕАС си е най-сигурно!

още не могат да преживеят факта кога им извадихме душицата при Дойран

Абе това ли ви е проблема! Издавали животински звуци. Че то Дарвин е англичанин. Нали той беше казал, че човека е произлязъл от маймуната. Просто са ги поздравили! Сега сериозно - скандалът си беше предопределен. Не може да наказваш някого на базата на това кой какво чул и да му обещаваш служебна победа и той да се възползва. А и така провокираш всички отрепки да покажат уменията си! И честно - как вие разпознавате и имитирате маймунски звуци, щото нормалните хора не могат и едното и другото.

От 10 години и контрол на достъпа на стадионите. Какво толкова има да се чудите.

Англичаните избиха милиони хора по света на етническа, верска и расова принадлежност, а сега ние сме расисти заради едни подвиквания. И още нещо да питам . Кой определя това , че маймунските крясъци са насочени срещу тъмнокожите футболисти? Това не е ли директна препратка с оприличаването им към маймуни?

Фъшкистите и кандидат фъшкиите нека да проучат ко означава "унтерменш" и тогава да размахват ръка. Къв е и КОЙ е Шекелгрубер (Гитлер).

И-и-и, ъхъх ъх. Току що издадох маймунски звуци. Хайл. Да дойдат да ме арестуват.

Я ти първо научи какво е фашизъм и какво национал -социализъм :)

Нещо този свят съвсем се е чалнал. Нали е Демокрация? Днес се оказва, че да издаваш маймунски звуци и да правиш нацистки поздрави е проблем, а утре ще е проблем, че си с тъмни или светли дрехи, проблем ще се окаже цвета на колата ти или прическата. Еб@ти демокрацията. Май е само Думокрация. А и да кажа - истината боли и за това може би се обиждат някой от разни звуци.

Щеше да е по-интересно ако пуснатите бяха седем.

Добре са ги задържали, ако са се държали гаменски, нека да ги накажат, според закона и доказателствата. А английските служби задържаха ли журналята, който написаха заглавието:" lions... 6 animals.... 0", че нещо нямам инфрмация?

Мисля, че най-много се страхуват от нацисткия поздрав: Bulgari YouNazi

За сведение на директора на СДВР в НК има специална глава за нацистките символи и поздрави... Къде бяха органите на реда да въдворят по каналният ред тея "юнаци" още на излизане от стадиона? Отделно има закон срещу нинджите.

И в какво ще го обвинят? Нали вече имаме свобода на словото, ала бала?

Утре да не ме арестуват за сексуален тормоз като им подвиквам и подсвирквам на футболистите.

звучи много уместно, но все пак Бузлуджа предхожда комунистическата партия.. това е поредното опорочаване на историческата истина. Виж тези дето слагат цветя на паметника на Живков в Правец са си за затвора.

футбола е зрелище за бедните и добър бизнес за богатите. Това си е шоу, и е такова от хиляди години. За успиване на народните маси. Аз лично съм против държавата да финансира спортни клубове. Да им създава условия за развиване на дейност - ДА.. да налива пари - НЕ!