Коментари - 80 години от деня, в който светът ни подари Мохамед Али | Корнер.dir.bg
назад

80 години от деня, в който светът ни подари Мохамед Али

Дъщерята на великия боксьор си спомня за неговото богато наследство

Обратно в новината
| Редактор : Николай Петров

Коментари - 80 години от деня, в който светът ни подари Мохамед Али | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 20

само за разбиращите - Касиус Клей(Мпхамед Али) щеше да пребие от бой всеки един от следващите:Холифийлд,Тайсън,Люис,Кличко,Мличко...и тем подобни измислени боксери. Али беше върхът на сладоледа в бокса - умения и арогантност. Само Джо Фрейзър може да се изправи до него като величина. А,вие,анаболни пищлигари,родени вчера и видели нищо от бокса моцже само свирки да да правите на Али. И като боксови умения и като интелект. Али - танцувам като пеперуда,жиля като оса !!

Браво за коментара!!! Али беше велик!!! И остава най-великият!!!!!!!!!!!!!!!!!

ПИПО

Тези които си изброил за "измислени боксери" ли ги имаш. Тайсън в най добрите му години, щеше да го направи на пух и перушина, а най верочтно и другите от изброените. Просто съвременната подготовка, диети и медикаменти нямат нищо общо с това което е било през неговото време. И само за справка, свалям шапка пред великия Мохамед Али.

По времето на Али е имало велики боксьори , някои от които не успяват да станат световни шампиони, въпреки че са заслужавали - като Джордж Чувало, Рон Лайл, Оскар Бонавена, Ърни Шейвърс. Майк Тайсън според мен щеше да победи Али, Али не е бил добър срещу ниски, бързи, с добра защита боксьори, удрящи здраво -за справка Джо Фрейзър. Но пък Джо Фрейзър няма никакъв шанс срещу Джордж Форман, или Шейвърс. Ърни Шейвърс например никага не е бил свалян в нокдаун през цялата си кариера - около 90 професионални мача.

Нещо не доразбирам. Как по-точно негър-мюсюлманин-бияч е подарък за нас и от каква полза за нас е той? И от кой свят идва този подарък по-точно.. най-вероятно от ада?

Тогава е бил Мохамен Али, сега си имаме Новак Джокович!

Най-великата ера на бокса е по времето на Майк Тайсън, красота, само велики боксьори!

Трябва да се майтапиш, Звяра беше медийна звезда, пускаха му слабаци които пребиваше в първия рунд. Но срещу Луис и Холифийлд знаеш какво стана

Егати слабака на 20г световен шампион.

По-прост от този когото наричаш прост си Ти, а той е велика спортна Легенда и ни най-малко е длъжен да не е прост, според теб. Ако не беше прост, щеше да е Академик, вероятно, но ти винаги ще си останеш по-прост и никой.

По времето на Мохамед се играеше истински бокс, не като сегашните балерини.

По времето на Мохамед са си играли с мечове бре момче , къв бокс муахахахаххаха

Велик боксьор и пълно лайно като човек

Голям боксьор и голям глупак.

Щото си променил религията ли?

Касиус Клей е психясал негър, който е рещил, че е арибин и се помохамеданчил. Типично да неграта през 70 те. Сега е ходещо растение, от тупаниците в тъпата си кофа.

Ти кво си направил в твоя мизерен расистки живот а?

Очевидно не е тринирал бокс

айде расистката карта :)) сори, не трябвало да казва "негър" а "афроамериканец"... или и то е расистко? Цветнокож? май и то расистко... много сте ми забавни, разни новоизлюпени антирасистчета на по 14-15 г с промити от днешното джендърско училище мозъци, полирани така че да могат да мислят... точно такива им трябват на някои..