9 години по-късно: Кой може да бие потресаващия рекорд на Болт?

Световните експерти отново зададоха въпроса, след като Рони Бейкър бяга 100 м за 9.88 секунди

Обратно в новината

Коментари - 9 години по-късно: Кой може да бие потресаващия рекорд на Болт? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дълбоко ме съмнява да се е родил човека който ще подобри този изключителен рекорд. Болт притежава физика генетика и талант които се раждат веднъж на много десетилетия.

От сега опитващите се да тичат - никой. Усаин дойде от друга планета.

Стефка Костадинова още чака - вече близо 30 год. да и подобрят рекорда, така, че няма да коментирам 9 год. рекорд на Юсеин - гепарда :-)))

да смъкне още ако се беше напънал

И аз така мисля, на Олимпиадата, ако не беше намалил накрая, можеше да е най-бърз от всичките си бягания, там той бяга само 30 м като... Другите хора :)

Някой Анаболт

Споки, химията също не е стигнала границите си. После ще бутнат епруветките и готово.

Юсеин Болт без допинг е кръгла нула в спринта. Всичките постижения на Юсеин Болт на пистата се дължат на здравото тъпчене с допинг. Това е голата истина! Друг е въпросът дали Болт ще бъде изобличен като Краля на колоезденето Ланс Армстронг. Сега всички плюят по Ланс Армстронг, но преди да бъде изобличен в здрава употреба на допинг всички журналисти му правеха фелацио и за него твърдяха, че е извънземен с неговите 7 поредни победи в най-трудното колоездачно състезание - Tour de France - над 3000 км за 20 дни (от тях над 1000 км планинско колоездене). И накрая какво се оказа - Ланс Армстронг е вземал допинг до скъсване. Същата е работата и с вашия извънземен и прехвален Юсеин Болт - лапал е допинг до скъсване. За мен най-великия атлет си остава Карл Люис (ако въобще сегашните журналисти и пубертети знаят кой е Той - Краля на леката атлетика).

..remember, Ben Jonson..bla-bla! this is the real deel!

Че твоя крал си призна отдавна, че е ползвал допинг бе! Докато за Болт тепърва трябав да се доказва. Но предлено дори да приемем ,че и давамта са приемали допинг, резултатие на Луис са смешни на фона на тези на Болт! А кво ще кажеш за великия плувец,а? Няма американец , който да не е надрусан до козирката с допинг и чакам да цъфне и Майкъл Фелпс. А между другото има един българин,който е надбягвал твоя кумир.

"х е хе хе", нямам кумири и не се кланям на идоли, а просто споделям кой според мен е най-добър в дадена област, в случая в леката атлетика - Карл Люис. Това, че е бил побеждаван от българин е дребна подробност на която могат да се радват мишоците, така както се радва Серафим Тодоров, че е победил в аматьорския бокс великия Флойд Мейуедър-младши. Къде е сега Серафим Тодоров и къде е Флойд Мейуедър-младши, та същата работа и с българина победил Карл Люис - една случайна победа и толкоз, нищо особено.