Коментари - А заветните 209 см не падат - къде е рекордът на Стефка сред "ветераните" в атлетиката? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

asen

И в Аталанта ли нямаше допинг контрол , когато стана олимпийска шампионка с 2.05 аааааааааааааааааааааа 1996 година в Щатите. На световното 1994 с допинг ли стигнахме полуфинал. Стоичков с допинг ли спечели златната топка. Сигурно и с допинг първата световна война една плевенска дивизия побеждава 4 английски , две гръцки и една френска при съотношение на силите 7 към 1 резултата от битката е 70 хиляди жертви за врага и 500 убити български войници. Това е най-великата военна победа с в цялата ни история и тя е с допинг.Сигурно и битката при река Ахелой , когато Симеон размазва Византия на чело с Лъв Фока и тя е спечелена с допинг.Сигурно опълченците на Шипка са издържали на напора на огромната турска армия благодарение на допинга . Стига глупости.

Като се назоби един спортист може да подобри постиженията си с 5 -10%. Стефка, ако беше го направила, можеше да скочи поне 219см. :)

Добро утро , загубеняци! Тролите срещу една велика Българка , за да избиете комплексите си! Ами , ЖАЛКИ сте! За да я има България, трябва да имаме хора като Стефка Костадинова!

Интересно, че всички рекорди, които още не са паднали се държат от спортисти на СССР или ГДР. Навързвам това с разкритията, че руската държава открито спонсорира допинга и наказанията от 2014 насам. Дали нашето момиче е било чисто, нямам представа, но е факт, че след като допинг контролът настигна спортистите ни, от 30-40 медала паднахме на 0-1.

Абсурдно е да сравняваш сега спорта с преди, когато държавата се грижеше за него и създаването на спортисти. Сега е на самоинициатива и условия в околността. А и имахме треньори с по 200+ и 100+ медала при тях на европейски, световни и олимпиади, като при щангите Арабаджиев и при художествената гимнастика Робева. Дори едно време е имало например щангист в СССР, дето на закуска ял 36 белтъка от яйца. И по света разни като Пол Андерсън пред 30-те години на предният век, с клякания с по над 500кг и над тон на силов трибой. Времената са други.

Не се опитвайте , да обяснявате истини. Той си е прост трол,и няма как да Ви разбере! Бъдете здрав!

Йорданка Донкова също имаше такъв рекорд, поставен на състезание в Стара Загора на 110 метра с препятствия ми се струва беше.

Да имаше,но я прецакаха с една австралийка май. Тая никога преди и след това не беше бягала близо до рекорда,но на едно състезание в Австралия съвсем случайно взе ,че го би рекорда на Данчето....... цирк с участието на Св. федерация по лека атлетика

Съгласен! На Олимпиадата в Сидни, един австралийски атлет ,който през цялото време тича със слънчеви очила(всички финали са предимно във вечерните часове) , стана трети. Никога преди това , и след това , нокой не чу за този спортист! Съвпадение ????

Стефка Костадинова е велик и признат спортист! Не пишете простотий

Ами щангистите на Абаджиев, гълтаха щели шепи витаминчета и накрая ги изгониха

Кажи ми кои щангисти са били чисти,или лекоатлети.Карл Люис е велик,но и той има 2-3 укрити положителни допингпроби.няма чист спортист в професионалния спорт,даже и стрелците са на химия

И как допинга щи помогне да скочиш.Айде да тичаш бързо ок да тичаш дълго или да връткаш пефалите както на Луис Армстронг на Тура за издръжливост ок да вдигаш тежести също разбирам.Ама да скачаш висок скок какво ще тимпомогнат.Това е само физика да си висок гъвкъв и да имаш добър стил да си орязмериш правилно крачките.

Помня преди как се ядосвах на Костадинова, че при скоци, най-високата и точка бе преди летвата и после пада върху нея.

тогава бяха златните времена за Допинг. Нейният рекорд може да го бие само травестит освен ако разрешат зобането отново

Да, да!!! Пеневата чета също станаха четвърти на Световното по фубол в САЩ????? Питай стоичков такава цветиста за Мааамта ще ти каже!!! Това са методични постижения започнати от часовете по физическо в трети клас, наблюдатели от спортни училища, лагери, стимули, уважение от обществото. Национална гордост.

Пеневата чета също станаха четвърти на Световното по фубол в САЩ с Допинг!???? Кажи го на Стоичков! Такава цветиста за Мааамта ще ти каже!!!

И после се чудим защо нашата Родина буксува... Защото няма национално чувство, няма национална гордост, няма родолюбие... Вижте се тук, в коментарите, над половината сте национални измекяри, и плюете това, което други народи биха всеки ден изтъквали с гордост! Пфууу..., колко низко сме паднали...

ПРЕЯТЕЛ НА СТЕФКА,СПОРТИСТ.АКО НЕ БЕШЕ СПОРТА НЯМАШЕ ДА ОТИДА ДО ГРАНИЦАТА, КУМОНЯГИТЕ ПУСКАХА САМО ТЯХНИ ХОРА.

Чефито, майна, комарите даже не я кацаха - толкова назобана беше като състезателка!!! Мухите направо падаха, като летяха над нея!!! Да живеят хаповете и докторите, които й забъркваха амалгамите, майна!

тия мацки от последните години дето са скочили 207 и 208 см дали не са зобили?

Рускини...

Едната е хърватка.

Всички се зобят,ама само тя скача толкова.сегашните скачачки да не би да са чисти?но не могат да ѝ бият постижението.

Зобеха ги яко! Допинк контрола не беше на ниво!!! Изкара късмет Стефчето!!! Да е жива и здрава!!!

И на 2 и 10 да беше летвата тя пак щеше да мине успешно. Вижда се с какъв аванс преодоляеа тези 209 см. Уникален скок. Браво Стефке!

Допинг яко

Под такава статия е редно да споменем и Йорданка Донкова - рекордът и падна, но го държа 27 години.

млада и красива, и амбициозна - 6 месеца след раждането на сина си става олимпийска шампионка

Нещо си се объркал(а). Ники се роди през зимата на 1995, а олимпиадата в Атланта беше в края на лятото на 1996. Но на световното в Гьотеборг предбата година, си ги би отвсякъде.

Ей тоя рекорд пак от лошото комунистическо време . Мамака му ние педалите евроаталнтиците за нищо не ставаме . как така всички Български рекорди са от лошото време .

За да победи и този път демокрацията честно трябва да се скъсят сантиметрите с 10%.

Тогава всички комунисти скачаха по 2 метра От място.

Спорта беше един от малкото начини да си оправиш живота по онова време и много хора се амбицираха това е истината

нямаше телефони, на които да се цъка до безкрайност и имаше неограничен достъп до химия.