17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе мъже не разбрахте ли бе - спрете да уважавате каките от Америка. Иначе след 50 години някоя баба ще ви съди за изнасилване.

... E.at I... Po edin million $ na tek...

Ако имате доказателства за лъжите на кифлата, осъдете я яко, да плаща цял живот за финансовите и морални загуби на Роналдо, на Ювентус, на фирмите, които рекламира Роналдо, че ми писна да чета за "изнасилвания" отпреди години !!!

Неква девствена к..ва, неуспяла да задържи Роналдо, свга опитва да го цица. Добре, че той не живее във ФАЩ, че фенинистко-джендърските отрепки щяха вече да са го вкарали на топло и да се облагодетелстват от кинтите му. За протокола , Роналдо ми е от неприятните футболисти.

Има проблем с такива случаи. В крайна сметка би следвало да намерим различни термини и да ги вкараме в законите. Изнасилване се оказва прекалено широк термин и поради тази причина дори самото повдигане на обвинения е вече вид сериозно наказание. Ако не си направите труда да проявите лична инициатива и да се запознаете със случая има опасност да решите, че тази жена обвинява Роналдо в това, че я е издебнал в тъмна уличка и я е изнасилили. Предвид факта, че все пак не говорим за някой, който да изглежда зле и да не може да си намери някоя, която да изпита желание да прави секс с него може да решим, че си е направо психопат - здрав, мускулест младеж в началот она 20-те вместо да смея гадже след гадже взима, че изнасилва. От друга страна все пак трябва да е ясно, че има някакви граници - наистина не може да правиш всичко, което решиш само защото някой те харесва. Обаче за това трябва да има други термини. Юристите да вземат и да оправят поне нашето законодателство, защото в съвременния свободен свят норми от 19-ти век не вървят. Поради тези причини гледам, че коментарите се колебят от това - тя си го е търсила и малко и е било до Роналдо е психопат. В крайна сметка никъде не е написано, че преди да правиш секс трябва да четеш инструкции, да подписваш декларации, да правиш анкета кой какво харесва и какво не. Правили секс по начин по който жената не одобрявала. Ама то има неща , които да се случат пък и двамата да не одобряват. Изнасилване ли е ако се случи инцидент при липса на презервативи? Аз му казах да ме пази, а той не ме опази - айдеее изнасилване. Ами ако някой получи травма по време на секс - и това ли е изнасилване. Едно момиче и момче бяха счупили тоалетна чиния - понарязали се бяха- Ами ако само единия се е нарязал и каже - аз не исках на тоалетната чиния? Може да кажете, че съдията е затова за да прецени , че няма престъпление. Е да , ама докато прецени обществото лепва етикет на някого , защото е обвинен в изнасилване. В случая дори и да го оправдаят Роналдо - първо ще има хора, които не са разбрали, че е оправдан, а са чули само з атова, че го съдят за изнасиване, второ ще има хора, които ще решат, че са го оправадили защото си е платил.

Вчера като търках билетчето и ми се падка "Кристиано да ме оправи".

skromna35

Идете на курс по български по "съветите та съветници"!

skromna35

Абе, журналисте, няма обвинение СРЕЩУ, а В/ЗА!

Това което не и е харесало е че не е успяла да го върже за цял живот.

predi 9 godini neizvesten iznasilvach,sega e izvesten iznasilvacha.predi ya bilo strah za sicurnosta i sega ima prezidentska ohrana i e ok.tya ne lyaga sus sluchaini.cega dokato e v krevata s advokata tupake potursila suvetkak da pripecheli nyakoya i druga kinta,i jdrolyoto kazva :shte go sudime ,abe alankoulu sled 9 godini i ti shte si na pungara,ama sega tolkova ti mozuka v dolnata glava.shte izchkame 9 godini da vidimsnimkata i s advokata ot kude shte bude.kurvenski svyat ei.

Bulgaria, поздравления за българския (език).

Тази са на ква се прави? Знае че ще земе кинти и го играе наебана и набита ! Мръсен боклук , веднага трябва да бъде осъдена на публично ебане + избиване на предните зъби с траба

От Перник ли си брато?

Ако беше от Перник, щеше да избие предните зъби с винкел, не с тръба :)

Светът е оцелял, щото се е смял - ал!