17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много вероятно изненадата да е Усик. Хърн на няколко пъти се изказа ласкаво за него, явно и от комерсиална гледна точка такъв двубой би предизвикал голям интерес и приходи.

Американският боксьор Дионтей Уайлдър сподели, че иска да се изправи срещу Антъни Джошуа в следващата си битка на ринга. Мотивацията на американеца е голямата сума пари, която ще вземе от мача и усещането от невероятната атмосфера в предстоящия мегаспектакъл. За да се стигне до такъв сблъсък, Джошуа трябва да победи Кубрат Пулев на 28 октомври, а Уайлдър да елиминира противника, който ще заеме мястото на Луис Ортис. Срещата им е на 4 ноември. Все пак Уайлдър смята, че Кобрата има добри шансове срещу Джошуа. "Той има своите шансове, може да победи, ако се подготви добре", каза той.

Манала ще те разбие и ти е последната среща.

Усик не е лош боксьор. би се справил с повечето от тежка категория. но Уайлдър го предупреди да не се захваща на хорото, защото ще се наложи да качи килограми и ще стане по-бавен. в момента бързината му е доста голям коз. другият коз е обратния му гард. в последната си среща се би с един прехвален и лансиран позьор като Белю Пушилката. очевидно все пак ще прескочи в тежка категория и точно това има предвид насмъркания Еди Хърн. Джошуа може да има доста големи проблеми с Усик, защото колкото и да е бърз и с голяма мощ в ръцете, то Усик дори с качени килограми пак ще е по-бърз.