17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оранжевите от ЦСКА - София да не плачат на чужд гроб.УЕФА изрично разпореди , че \ГМО-то ще е правоприемник на истинското ЦСКА ако микренския специалист плати изцяло дължовете на автентичното ЦСКА.Засега сте сте Чавдар Етрополе с отбора от града на люляците.Интересно е също да се направи и данъчно ревизия на всички футболни мениджери какви данъци плащат.Освен да взимат пари и да изпълняват ролята на сводници те друго не могат.Просто запознават двама души и им предлажгат нещо.Същите са като брокерите на недвижимите имоти.Те не носят и никаква отговорност за нищо.Сменят документи за раждане подмладяват куци коне и т.н. нататък само и само да отмъкнат някои лев.

Плащам над $ 87 на час, работещи от дома си с 2 деца у дома. Никога не съм си мислел, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели повече от 10 хиляди на месец, правейки това и ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Ето какво правя...........>>>>> www.WebJob33.Com

Лецкарчетата да са спокойни. Лецке е отборът на сичко власт. Там са се събрали от агент до агента, включително и най-голямата мутра е техен фен. Та мутрата няма начин да не извади от нашите пари за да ви спаси, за пореден път. Ще го изгоните шофера, на негово място ще дойде някой бивш сервитьор.

Провидението отново напомни за себе си!Връща се с пълна сила ,но тоя път няма да е леко отърваването ! Има още двама чужди мениджъри, които имат да получават доста пари от левски?!? И ако те заведат иск ове за несъстоятелност, няма как Тиквата да се намеси!Плащане му е майката! Който се смее последен , най -сладко се смее! Левски- Бистрица е спасението! Гр. Ганчев , поне за това трябва да го уважавате! Показа ви пътя как да се измъкнете от трета лига ,гадни говеда! Продължавайте да се смеете, така както задълженията ви ще станат 30 млн. лв.

Футбол НЕ ни трябва. Това са ЧАСТНИ фирми на Мошеници- Предатели( спечелили пари от нещо друго), които са решили да ИЗХАРЧАТ парите си като станат Спонсори на Клуб за ритане на топка. Обаче, тя вмест ода дават парите за Българите, тия дават пари на чужденци. И накрая ФАЛИРАТ. За такива които дават пари на футболни отбори, може да се каже само - Нека фалира и фирмата от която НАИСТИНА печелят, щото така поне ще спрат да дават пари на чужденци и всякакви маймуни.

Пак проблеми на Гейарена и пак говедата търсят да се измъкнат без санкции. Докога ще ги търпят от БФС? За тях не важат ли законите?

Набълбукали са се със задължения!Закривай!!!

Подуяне перманентно са си във футболна несъстоятелност.Последно Вадуц ги обяви в несъстоятелност но явно това не е достатъчно и е нужна финансова несъстоятелност за да се прекрати тази излагация и позор за българския футбол.

Не се кахърете бе лескари!И тоя агент,ще го привикат на едно място,ще му кажат каквото трябва,ще се откаже от претенциите си, и всичко ще се уреди! Нема страшно - Лесни ще пребъде във вековете . . .

Особено 40 години, че физкултурните спортове по света се превърнаха в най-високо платените и пропагандирани за престижни професии по света, като се насждаше един морал...

Даже знам Бойко как ще оправи Левски,като накара крадливеца от Микре да си плаща данъци

Ганьовци!!! Не е важно Я да съм добре,важно е Вуте да е зле

Заплатата на футболист беше 2 пъти над средната за страната, а много от по старите кадри след 35 се преквалифицираха и работеха в заводите.

Луди пари за спортисти. Нещо, което трябва да е просто за забавление.

... Цял живот този клуб пие от българската кръв, а привържениците му безчинстват из майка България...! Най-важно е да се смени името на този клуб!!! Весели празници и да живее България!

Много показателно бе делото на Ч.море. Значи лескарите купили за 60 000 евро футболист с условието, че при продажба 15% ще върнат на Ч.море. Продават го за 500 000 евро и не плащат нищо на моряците!? Е , извинявай, не е ли да го застреляш или поне фалираш и изриташ от спорта! Трябват жестоки , стриктни мерки срещу тези своеволия! И после що сме най-пропадналата държава в Европа!

При пропаднал народ и държавата е такава.

Не трябваше да се смеете на ЦСКА, щото сега май ще ви сполети същата съдба ... Мустака си отиде, но ви остави задължения, не се знаят колко милиони са, но ви казвам че бяха много ... а сега се още повече ...

Мъката подуенска няма край! Закривай! Събаряй стадион Виваком Арена и направете един хубав парк.

ДА ЗАКРИВАЙ-GAME OVER

Не се плашете, подуенци! Първият партиен и държавен ръководител отново ще се намеси за спасяване на любимия клуб уефски. Слава!

Наистина е крайно време да се прати в историята това нещастно мижаво отборче, което срами името на Апостола и е с най-гламавата и некомпетентна публика, която нищо не бе в състояние да "облагороди"!

само литекс але

Докога Раева ще дои държавата... Обявяване в несъстоятелност на художественната гимнастика

Български футбол не гледам с изключение на националният ни отбор. Слаби играчи, празни стадиони и агресивни ултраси, които превръщат всеки футболен мач в кик бокс сцена, а футболистите в зрители на техните битки.

Както издържа държавата Раева, така да издържа и Футбола

И почваме да бегаме бате

Да се научат да си плащат

Наскоро с. русев рече, че в България само Лудогорец са на печалба. Пропуска факта обаче, че той от 2.5 години харчи (разпределя) в Левски само чужди пари. Така че, човека макар да спестява цялата истина си е прав. Въпроса е, какви са тези спонсори дето дават милиони, без да имат възвръщаемост, т.е. успехи на отбора. Разбира се въпроса е риторичен - у нас всичко е пародия....

Тъмни облаци надвисват над козирката...