Коментари - Ако някой знае как се разплаква Джокович, то това е Медведев | Корнер.dir.bg
назад

Ако някой знае как се разплаква Джокович, то това е Медведев

Финалът в Ню Йорк е още едно огромно изпитание за психиката на сърбина

Обратно в новината
| Редактор : Николай Петров

Коментари - Ако някой знае как се разплаква Джокович, то това е Медведев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 56

Успех братя!

наши момчета! Православни,морални,неджендеросани,със здрави семейства и ЖЕНИ за съпруги! Пак им доказваме на западните либерасти,че сме и по-умни и по-красиви и любов знаем как да правим!

Новак трябва да отмъсти на руснака за изпуснатия златен шлем.

Срещу Медведев, Джокович губи една от основните си мотивации -"да си връща на "запада"", заради войната. На всичкото отгоре, Медведев е и руснак, православен. Това е основата на колебливата психика на Ноле, в мачовете с него.

Финала е за мъже,не за джендъри от 32 пол.

Какво да отмъщава, това е спорт, един път падаш друг биеш

Залагам, че пак ще жулиш на сухо.

Пълни глупости

Пропусна, че го е страх от Путин.

Ти си глупавия.

Срещу Гришо не му трябва "психика" - справя се с техника.

що, кво общо има "руската пропаганда" с коментара? искаш да кажеш, че не е вярно ли? или че руснаците са лоши и не нормална държава защото не искат да приемат извратените "ценности" на Запада ли? май твоя кух мозък е полирана ама от американската пропаганда

Джокера ще смачка Мечкаров :)))

Българската държава съдействаше на НАТО в тази война. Да ти припомня.

И като му "отмъсти" ще го спечели ли...

Превед, Медвед!

1000 +

Ти ли? Бараба Петко с мъжете... :)))

Медведчето да натрие носа на наглия сърболяк

Ноле ще мачка, но успех и за руснака!!!

Е, ти пък ("барабар" с еврогеЮвете.

Верно е нагъл, 30 победи над американци има. Не се търпи вече, ха ха ха

Ама Джокович не отпадна ли на полуфинала?!? Като слушах жалките коментаторчета по евроспорт, шелтън играеше безупречно, правеше невъзможни удари, нямаше слабо място и всичко това в първите 2 сета в които взе с мъка 5 гейма.

Ако някой знае как се разплаква Медведев, то това е Джокович :)

Учудващото е как са разрешили на руснака да играе и то в Америка, след забраната руски спортисти да се състезават изобщо където и да е?

Все западняците ви в устата, ама интересно, че не си пращате децата да учат в Москва

Мач на миналото с бъдещето. Ще разберем дали е настъпило бъдещето или още сме в миналото.

Кой ти каза??? :)))

За съжаление тенисът, както и всички останали спортове, се политизираха и вече всичко се пречупва през призмата на каква религия изповядва опонентът ти, с какъв цвят на кожата е, с каква националност и етическа принадлежност е, колко пари ще ти платят за еди какво си, какъв договор ще подпишеш и т.н и т.н… Защо вече никой не търси хъса и желанието за победа вътре в себе си. Да предизвика себе си и да играе като за последно заради самия спорт, заради себе си и своята цел и кариера. Жалко е и тъжно. Фен съм на тениса още когато Сапрас и Агаси бяха звездите, и да си призная да, статистиките са важно нещо и трофеите също. За мен обаче, спортсменството и уважението в играта е нещото към което играчите трябва да се стремят. Успех и на двамата довечера. Ще бъде истинска битка, в това не се съмнявам

По-скоро мачът е между миналато и сегашното - бъдещето отпадна на полуфинал :-)

Медведев играе за Германия.

Имат си собствено мение и си го отстояват. Естествено едни ги харесват, а други не. Ама и двамата са пичове. Дано да направят страхотен мач, в крайна сметка спортът е за публиката. А относно приказките за отмъщение, знаете нашата пословица, че някои неща (да не ги споменавам) не се връщат. А в спорта нагласата "имам да си връщам" е много коварна.

И двамата играят за долари.Милиони долари!От"напечатените".Не за рубли.Рубли ,обезпечени с диаманти,злато,газ,нафта,луноходи...

Наистина си Глупи . Германец е ЗВЕРЕВ.

Долара ще прибере победителят.

Медведев играе за Русия.Зверев играе за Германия,където е роден.Кой ли е глупи?

Бай Христо Иванов да дебаркира по поречието на Хъдсън и да забрани позорния финал, като двойна хибридна атака срещу Евроатлантизъма!

Какво е Златен шлем?Джокович изпусна календарен шлем,за златен шлем трябва да си спечелил и Олимпийските игри през същата година.А Джокович отпадна на Олимпиадата .

има имоти в Сащ Испания Монако ама не и във вашата "преуспяла" Русия

са побърканите ни русофили.

що не кажете Що Джокович има имоти в САЩ а не в пропадналата ви Русия? ЩЕ ОТГОВОРИТЕ ЛИ ИЛИ САМО ЩЕ ЦЪКАТЕ МИНУСИ ПАНИЧЕСКИ ОТ РУСКОТО ПОСОЛСТВО?

Джокович никога няма да спечели Календарен голям шлем!

Няма титла за Ноле!

Ще ви споделя 1 забавна история.... Миналият месец в 1 неделя зализаният Кокорчо запрашил към новата си вила на язовир Батак например. И там какво да види- на голямата ливада пред новата вила на неговият приятел Киро пресно направени 5-6 корта за тенис. Самият Киро седял под терасата и си бъбрил с Джокович и Медведев за идващият ЮС-оупън. На един от кортовете играели Райън Пенистън ( Ryan Peniston (born 10 November 1995) is a British tennis player ) срещу ( старият Гришов противник) Шибаймукуро oт Япония. На другият корт играели новата звезда Катерина Хуй ( Katherine Hui (born 28 January 2005) is an American tennis player ) срещу Юлия Путкинцева. Облещил очите Кокорчо, обърнал колата и с мръсна газ се прибрал в София. Понеделника след заседаниято на ПГ на ПП, извикал в кабинета си своят приятел Киро. " Абе Киро, аз вчера видях каво си направил на новата ти вила на язовир Батак. То чудо,то голям тенис, но откъде тия пари,а? Ти нито си праймминистър, ни евродепутат."... - " Знаеш ли, няма да поверваш, но аз в събота заложих такъмите на язовира за пориболовствувам. Знаеш, че това ми е страст още от езерата по Канада. И нещеш ли- в един момент хванах 1 рибка. Гледам- златна. Тя отвори уста и ми казва- пусни ме,моля те- ще ти изпълня едно желание...И те така..."... През седмицата Кокорчо накупил и той маркови такъми за риболов и запрашил оше в рани зори в събота за язовир Батак. Заложил такъмите и в 1 момент хоп- хванал 1 рибка. Гледа-златна. Рибата отворила уста и прошепнала- Моля те пусни ме, ще ти ипълня едно голямо желание. Добре, рекъл Кокорчо, Като се прибера сега обратно бюджета да стане всичко злато, та да изпълним критериите за Еврозоната...Добре, рекла рибката и той я пуснал.. В понеделник рано пуснал компа, отворил файловете и втрещен видял, че всичко е батак,блато...Почнал да псува наляво надясно ( както го прави Сабаленка) и извикал неговият приятел Киро. Защо ме излъга бре??? И аз отидох онзи ден на Батак, и аз хванах златната рибка и си пожелах в бзджета всичко да е злато, ама гледай- всичко е леш, всичко е блато!!! Извинявай, разтреперено отвърнал Киро..." Забравих да ти кажа, че тази златна рибка е малко глуха - и аз не поисках голям ТЕНИС.....".....

Важното е че ти си го печелил. Горкия Джокович е само с 23 шлема засега. Твойте колко са? 22 или 20?

Засега вървят, защо не.

Без Календарен голям шлем за Джокович.

Но единствен в света е печелил Голям Шлем,завършен в некалендарна година на 3 различни настилки.Започнат 2015 и завършен 2016.

Кой ще е шампион е трудно да се каже, но мача ще е най-вероятно повече от 4 часа....

Все пак бих казал- 60 на 40 за Джоко....