Алкарас призна: Схващанията дойдоха от стрес, че играя срещу Новак

Никога не бях изпитвал такова нещо на корта, но нямаше как да се откажа, каза испанецът

Обратно в новината

Коментари - Алкарас призна: Схващанията дойдоха от стрес, че играя срещу Новак | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 20 години да получаваш крампи срещу 36 годишен ветеран, според вас нормално ли е? Бустерите и анаболите по някой път имат неочакван ефект. Няма как да стане някой велик, ако ТОЙ действително не е такъв, като Ноле !!! Тениса е проста игра- играят двама, насам-натам, натам-насам, насам-натам, а накрая побеждава Джокович !!!

Всичките горди еврогейци очакваха Ноле да му подари мача и трябваше да се откаже под претекст, че на допингирания хлапак Алкарас му се схванало крачето?!?! Интересен феномен е, че и Надал крампираше доста често. Нещо им куца в химията на испанците !!!

Точно, че клоуна играе постоянно на стимуланти стигна до тук! Всичко, което казваш, е защото обичаш да лижеш задника на клоуна!

Ваксиниран срещу неваксиниран. Точка !!!

Безочлив ватнишки гей си ти !

Тенисът освен техника е и игра на издръжливост, психическа и физическа. Ноле владее тази игричка до съвършенство !!! Това да не ти е български футбол - "резултатът не отразява показаното на терена" - хаха, който си може, си може !!!

Запетая, на клоуна не му трябва ваксина, той постоянно играе на стимуланти и допинг!

дирници, колко ви се иска да е така, ама то изобщо не е вярно! Ха, ха ...

Допингирания хлапак разбра, че не става само с тичане. Защо освиркаха Ноле слабоумните французи? Какво трябваше да направи? Да падне нарочно ли? Джендъри малоумни! Ноле е велик!

Този испански циганин си мисли да ндскочи българските цигани с лъжите си. Всеки който е спортувал, дори и аматьор, знае от какво са схващанията, да неговорим за алчността на младите, бързо да "израстнат", подпомагани от техните "треньори".

Схващанията дойдоха от това, че Ноле го разпна на корта. А това, което го схвана бе в края на втория сет, когато сърбинът го разтегна като жаба, макар и да загуби сета. Старо куче е Джокерът и такива като испанския циганин ги яде по двама на закуска!

Много сте крайни и злобни. Чудя се откъде такива мнения в душите ви. Цигани, джендъри, европейците - царе сте на обидите и принизяванията, но вижте къде са Алкарас и Джокович, вижте къде сте и вие.

Ами тенисът не е само търчане напред-назад. Нещо много повече е (нещо което Алкарас няма). Ноле го разпъна по корта

Ако някой си мисли , че Джокович я кара само на зелена тревица, чист въздух и йога, е далеч от истината за професионалния спорт.

Абе махнете го тоя Джокович бе. Напишете нещо за Дришу.

Дришу рускште мъстии ги яде за закуска и е.бе същУ

И на този испанец, чубриците му бяха множко!

Глупости, само ти играеш срещу него

Ох миличкият... получил паник атаки... ха-ха... мамати и назобано испанско свинче! 16 години е по-възрастен от теб, бе келеме!? Да беше получил схващания той, разтяжение... разбирам. Стар кон. Ама ти, 20 годишен трябва да пращиш от сила!? Ами ти с такива схващания и мадами не можеш да оправяш бе.

Така е, ама откакто го орави брат Уилямс и мина на другия бряг и нещо му стана. Сега го врече само по травестити.

Добре играе момчето, може би най-добре от всички от младото поколение, много млад, но очевидно е, че бъдещето е за него, засега.....

Глупости! Кви крампи го гонят тоя келеш.. укъкал се от страх сиромаха...

Е ми гледал съм го Очевадно е назобен яко

Ти къде си митко -плитко

Имаше един лаф за нашите футболисти: “наляха оловото”. Това се случи и с Алкарас

Тоя Аркарас и добър тенисист и добър доктор,бре!Две в едно!

Алкарас е само на 20 години. Има толкова много време да се доказва. Играе много силно и заслужено е номер едно. Все пак да не забравяме колко е млад...Новите са Алкарас, Руне и Рууд.

Епа това е кашерно.

Ти кога игра срещу Джокович?

Ей тва сме българите - завистливи и злобни! Мразим всички! Няма наши-ваши - я съм си най-добър във всичко, ама никой не ме знае. Скрили сте се зад телефончетата и плюете по всеки, независимо че никога няма да стигнете и на половината, което другият е постигнал.

Да не вземе да излезе, че е българче - типично за нас - от всичко разбираме и всичко можем!

Лично ли го видя как ръси чубрица?

Като ви чете човек коментарите, да го е срам че е българин.

Ъхъ. И племената по Амазонка знаят от какво е.

Още отсега се зоби като надал педал

малко и ще повярваме...

Братчед спокойно не е вярно че не е презобил

Е па не може само блъсканье и търчане ,требе. и акъл!

Глупости на търкалета!

По-скоро обратното - настъпиха мотиката

Ще ви обясня защо му се схванаха прасците на алкарас.Тренирали са го да има много силни бедра и е правил специфични упражнения за това.Но няма силен прасец и не са го тренирали за това.И когато прасеца не е трениран да отговаря на тренираността на бедрото става така.А че Джокович го накара да бяга много е факт ,неоспорим.

Тъпи коментари! Джокович е успял! Алкарас ще успее, Вие тъпи коментаторчете ще си стоите в камера и ще пишете тъпотия. Свобода на словото - в изобилие