17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А проститутки ще има ли , че да знам дали да ода ?

При тия резняци не стъпвам даже без пари да ме канят и молят Ай да го духат, ше си пия биричката в къщи

Тея са малоумни ,утре и гнусните гей паради и бракове ще разрешат.... алкохола ,свинското и цигарите убиват повече хора в света от колкото оръжията. Като Християнин четящ Библията го казвам, тези принципи против алкохола, свинското ,гейовете и други са записани там ,но в Християнските страни се практикуват. Но всеки си има глава на раменете ,всеки сам ще отговаря в съдният ден. Създадени сме свободни ,това е в основата на Божията любов.

Там като гледам пише и да не си пиеш хапчетата.

Специално за свинското никъде не го пише в Библията че не трябва да се консумира сега каза една глупост! Алкохол също не пише в Библията че не трябва да се консумира дори Исус Христос е пиел алкохол какво е виното според теб да не е сокче? Алкохол може да се пие стига човек да не се опианчва и да прекалява а що се отнася до цигарите тук вече те подкрепям цигари изобщо не трябва да се пушат!

Прочети Левит 11 глава, Бог който е създал човека е упоменал изрично какво трябва да се консумира, ако искате се съобразявайте, ако искате - не. Всеки производител на компютър или кола или каквото се сетиш, упоменава с каква програма или масло да се използва, за да работи безопасно. Преди потопа на човека и дадено да консумира зърнени храни и плодове ,живели са по повече от 900 години ,след потопа са разрешени зеленчуците и определени меса, , описани в левит 11 глава и живота се съкрати 10 пъти. Относно алкохола, има много стихове и примери в Библията в които е изразена ясната Божия воля по въпроса! Това че хората са го практикували не кара Бог да ги замерва със светкавици, просто всеки си носи сам последствията. Исус е пил неферментирал гроздов сок, в еврейският език просто се използва дума, която на български се превежда като вино....представете си Исус със светнали очи ,нафиркан до козирката....това е подигравка! Има случай когато ап. Павел препоръчва да се употребява малко вино като лекарство при коремни проблеми.... Всеки човек в съвременният свят е достатъчно наясно и няма нужда от убеждавате, че алкохола е ОТРОВА! Достига до всяка клетка в човешкото тяло и я трови.

Ало, а причастието как ще го правим без вино? Кръвта Христова. Проблемът е, че някои дегенерати се напиват като прасета. Това, че у нас, на изток и на запад от нас се търкалят пияни по улиците не значи, че трябва да забраним алкохола. Умереност във всичко. За свинското го пише във Второзаконие, но то се отнася само до евреите. Новият завет отменя стария. Няма проблем да се яде свинско. Е, освен 80+ дни в годината, в които трябва да постим.

Хаха не се бях смял така отдавна. А това със зърнените храни е някаква шега нали? Точно заради месото сме станали хора като се казва.

За британските дегенерати футболът е предимно малоумни песни и скандирания, много бира и накрая овъргаляне в общото повръщано. През това време жените им лежат препили на пода в къщи, синовете им се прибират и не изпускат възможността да пробват анален секс в спикойна, позната обстановка

мюслитата им идва акъла в главите, но на комлексираният пупу НИКОГА!

Как така "почти"? Non capisco

А сланина и сурова туршия ще продават ли? Ако не - че си гледам мачовете в къщи.

УДРИ БУКЯ ЦВЕТКЯ !!!